Crool
Bedrijven

Wil jij in het kerstmis licht staan?

Hip, fout of leuk. Iedereen heeft wel een mening over kersttruien. Eén ding wat zeker is, is dat je wel een goede binnenkomer hebt op een kerst borrel, feest of diner. Schaf daarom een extra leuke kersttrui aan! De Foute, Grappige, Stoffige, Noorse of zelfs lelijke Kersttrui. We hebben het allemaal in de (online) winkel.

In Amerika, Canada, Engeland doen ze er al tientallen jaren aan. Vóór en tijdens de Kerstdagen jezelf in een zo fout, grappig of zelfs lelijk mogelijke kersttrui hijsen. En waarom doen ze dat? Omdat ze nu wel een beetje klaar zijn met dat opgedofte gedoe tijdens de Kerstdagen.

We hebben verschillende categorieën voor zowel mannen als vrouwen, met ieder een top vijf van de meeste verkeerde en grappige kersttrui. Maar ook voor de kleintjes hebben de meeste schattige en leuke kersttruien die voor de leukste herwinningen zullen zorgen.

We hebben niet alleen de leukste kersttruien maar ook supergave accessoires. Zoals rendier haarbanden, en gezellige wijnverpakkingen. Leuk om als cadeau te geven. Kerstmutsen en kersthoeden hebben we ook in het assortiment, om jou kerst look helemaal af te maken!

We sluiten niemand uit en hebben daarom alle maten om uit te kiezen. Van XS tot XXXXL. Ook sluiten we mensen met een kleiner budget niet uit, want je kan de leukste truien als hebben vanaf € 20,-.

Waarom UglyXmas? Wij zijn de grootste aanbieder in foute kersttruien met dan ook de leukste! En een ander reden waarom jij het liefst bij ons jouw foute kersttrui wilt halen is vanwege het feit dat er gratis verzending is vanaf € 20,-. En daarbovenop, voor 14.00 besteld is morgen in huis! Maar dat is nog niet alles. Achteraf betalen is mogelijk bij ons. We begrijpen namelijk best dat december eenmaal een dure maand is me alle feestdagen. Vandaar dat we je graag helpen.

https://www.uglyxmas.nl/