Crool
Dienstverlening

Kuchscherm voor jouw onderneming

We zitten op dit moment in een minder leuke tijd, we mogen minder dan voorheen en hebben het hier nogal moeilijk mee. De meeste mensen kunnen op dit moment gelukkig weer aan het werk bij het bedrijf waar zij voorheen werkte. Meestal wordt dit gerealiseerd door het toepassen van maatregelen tegen corona verspreiding. Een kuchscherm is een van deze maatregelen en wordt vooral veel toegepast in supermarkten. Zo is het voor caissières makkelijker om hun werk uit te voeren zonder het gevaar te lopen dat zij besmetting op lopen van het virus.  

Wat is een kuchscherm 

Een kuchscherm zorgt ervoor dat het virus zo min mogelijk wordt verspreid met niezen of hoesten. Het scherm dient ter bescherming van medewerkers en zorgt ervoor dat zij minder snel het virus oplopen. Het is wel belangrijk dat deze kuchschermen worden gemaakt op basis van richtlijnen van het RIVM. Als dit op de juiste manier wordt toegepast vangt de medewerker minder snel bacteriën op. Het kuchscherm is makkelijk te plaatsen op bijvoorbeeld een toonbank of afhaalloket. 

Eigenschappen kuchscherm 

Het scherm is geen simpel dun zeil, maar een stevig transparant acrylaat hygiënescherm. De kunststof beschikt over de hoogst mogelijke transparantie en is daardoor glashelder. Het scherm dient na het plaatsen regelmatig schoongemaakt te worden vanwege bacteriën op het scherm. Het preventiescherm kan eenvoudig worden gecombineerd met een houd afstand sticker. De combinatie hiervan is daardoor een goede en veilige voorzorgsmaatregel in uw winkel of bedrijfspand. Met het plaatsen van deze stickers zorgt u er ook voor dat de bewustwording van maatregelen wordt vergroot bij uw klanten. 

Toepassing van kuchschermen in de praktijk 

Kuchschermen worden vooral toegepast binnen een supermarkt of andere drukbezochte winkel. Dat is echter niet de enige mogelijke plaatsing van deze schermen. De kuchschermen zijn zeer flexibel en daardoor ook te plaatsen op andere plekken waar veel mensen bij elkaar werken. Voorbeelden hiervan zijn kantoren, callcenters etc. Met het toepassen van deze kuchschermen voer je maximale preventie regeling uit en zorg je voor een zo veilig mogelijke omgeving. De kans op infectie neemt daardoor enorm af en geeft goed weer dat jij als bedrijf het welzijn van je werknemers serieus neemt. Op zoek naar een kuchscherm? Kijk dan eens bij Endless Branding. Ze zijn gespecialiseerd in productie van offline materiaal voor jouw winkel. Naast kuchschermen biedt Endless Branding display reclame , winkel reclame en kartonnen reclame. 

https://endlessbranding.com/kuchscherm.html