Crool
Image default
Dienstverlening

Inspiratie nodig in huis? Denk eens aan een sfeerhaard

Heb je een nieuw huis gekocht of gehuurd of wil je gaan verbouwen? Er zijn zoveel verschillende stijlen en kleuren waarmee je aan de slag kan. Maar wil je nu echt een strakke en stijlvolle eyecatcher in huis brengen? Denk dan aan bijvoorbeeld een cinewall met een mooie sfeerhaard.

Losse sfeerhaard

Heb je een losse muur die je graag wilt opvullen? Denk dan bijvoorbeeld aan een elektrische sfeerhaard. Je hebt veel verschillende soorten sfeerhaarden, denk aan een vierkante of een 3D sfeerhaard met 3 zijdes. Zo kan je jouw muur prachtig opvullen en een echte huiselijke sfeer in huis brengen. 

Televisie met sfeerhaard

Een veelgebruikte manier om een sfeerhaard in huis te brengen is door hem te combineren met je televisie. Zo kun je bijvoorbeeld een elektrische sfeerhaard kopen in hetzelfde formaat als je televisie en deze onder de televisie plaatsen. Een veelgebruikte manier om deze televisie en sfeerhaard mooi bij elkaar te laten brengen is een cinewall. Een soort tv-wandmeubel of stukje ‘extra’ muur waarin je de televisie en de haard verwerkt. 

Cinewall met sfeerhaard

Als je een cinewall met sfeerhaard laat plaatsen is een elektrische haard de beste optie. Deze kan namelijk makkelijk aangesloten worden, is erg veilig en heeft geen rookafvoer nodig. Je kan er dan naast de haard en televisie voor kiezen om bijvoorbeeld een geluidsinstallatie in de cinewall te laten monteren. Het voordeel van een cinewall is dat alle snoeren en loshangende draden worden weggewerkt in het meubel. Zo zie je enkel het mooie van de televisie en de sfeerhaard. Dit geeft een boost aan je interieur omdat je geen televisie kastje meer nodig hebt en alle losse draden ziet. Het ziet er superstrak uit en je kan de cinewall vaak geheel naar eigen wens vormgeven. Zo kan je kiezen voor een simpele witte cinewall of een andere kleur, zelfs marmer, hout of beton zijn opties die je kan gebruiken om je cinewall vorm te geven.