Crool
Image default
Eten en drinken

De barbecue trends van 2023

Menigeen is gek op barbecueën. Barbecueën is ontzettend populair. Dat is ook niet zo gek. Het gezellig samen zijn en samen eten is iets waar veel mensen van houden. Van oudsher wordt er veel vlees gegeten op de barbecue, maar tegenwoordig is er veel meer mogelijk om op de barbecue te bereiden.

Wat is dan populair?

Vlees is nog steeds populair. Traditioneel eten veel mensen een heerlijk lapje vlees van de barbecue. Ook pulled pork of pulled chicken wordt tegenwoordig veel klaargemaakt op de barbecue. De barbecue wordt steeds meer ingezet om langzaam gaar wordende gerechten mee te bereiden. Ook vis op de barbecue is populair en denk ook aan groente, zoals groentespiezen of gepofte aardappelen. Bij de barbecue horen natuurlijk heerlijke salades, zoals huzarensalade, rundvleessalade of vissalade. Deze horen er gewoon bij, net als de traditionele sauzen. Heerlijke rauwkostsalades zijn tegenwoordig ook erg populair en pastasalades worden ook regelmatig bij de barbecue geserveerd. Wat is dan de hedendaagse trend?

De barbecue trend van nu!

De afgelopen paar jaar is vegetarisch eten steeds meer in opmars geraakt. Er zijn steeds meer vleesvervangers beschikbaar, maar ook zonder vleesvervangers kunnen mensen goed vegetarisch eten als ze dat willen. De trend voor op de barbecue voor 2023 is dan ook vegetarisch! Vleesvervangers of groentesnacks zijn het helemaal. Daarnaast zijn gezonde gerechten ook echt de trend voor 2023. Daarmee wordt zoveel mogelijk onbewerkt eten bedoelt, dus geen voorverpakte hamburgers en speklapjes, maar puur, onbewerkt vlees en veel groente om te grillen. Ook een betaalbare barbecue is helemaal in, net als een barbecue met een buitenlands tintje. Wat de barbecue zelf betreft worden twee trends gezien: de houtskoolbarbecue of juist de nieuwste grill barbecue die met de nieuwste technische snufjes en door middel van een app helemaal te reguleren is. kijk voor meer op https://cateringroep.nl/catering-den-haag/

Zelf regelen?

De barbecue liefhebber kan dit jaar helemaal los met de nieuwste trends. Verschillende aanbieders kunnen heerlijk gezond eten leveren. Voor BBQ catering Nijmegen klik hier. Maar mensen kunnen er ook voor kiezen een barbecue helemaal zelf te verzorgen. In het kader van de trend van een betaalbare barbecue past het zelf verzorgen van de barbecue hier natuurlijk helemaal bij. Eet smakelijk!