Crool
Financieel

Met de no cure no pay incasso van Incasso advocaten krijg je waar voor je geld

Wanneer je een eigen onderneming hebt weet je dat je wel eens te maken kunt hebben met klanten die je niet direct betalen. Het kan ervoor zorgen dat het succes van je bedrijf hiermee achter komt te liggen. Maar hoe zorg je er nou voor dat het allemaal wel goed verloopt en dat je niet hoeft te wachten op het geld van de klanten, maar dat je zeker weet dat je het geld krijgt? Dat doe je door gebruik te maken van de no cure no pay incasso van Incasso Advocaten. Dit systeem is ervoor gemaakt om te zorgen dat de zogeheten debiteuren het bedrag dat ze jou verschuldigd zijn gaan betalen. Je betaalt aan het bureau een percentage van het nog verschuldigde bedrag en koopt hiermee het risico af die je loopt dat het bedrijf van de klant bijvoorbeeld failliet gaat of een klant weigert om te betalen.

Betalingen

Het no cure no pay incasso van Van loon incasso advocaten heeft een heel makkelijke en veilige werking en ook de manier waarop wordt gewerkt is erg eerlijk. Je kunt namelijk met dit systeem zorgen dat de betalingen worden voldaan en je betaalt alleen maar wanneer er ook echt wordt betaald. Je geeft het bureau dus de opdracht om achter het geld aan te gaan dat een klant jou nog dient te betalen. Zij gaan voor jou aan de slag om achter de klant aan te gaan en het geld binnen te halen. Lukt het hen om de klant te laten betalen? Dan draag je hen een percentage af. Lukt het hen niet om de klant te laten betalen? Dan ben je hen niets verschuldigd.

Positief resultaat

Met het no cure no pay incasso van Van loon incasso advocaten betaal je dus alleen maar voor het afgeleverde werk en een positief resultaat. Dit maakt het erg gemakkelijk en handig om van dit bureau gebruik te maken, omdat je sowieso geen geld kunt ‘verliezen’ aan deze mogelijkheid die zich jou voordoet.