Crool
Kinderen

Je cadeautjes deze winter

Als nu naar buiten kijkt kun je je niet voorstellen dat je in de zomer lekker buiten loopt in een korte broek en een T-shirt. Daarin tegen kun je het je gelukkig andersom ook niet echt goed voor stellen. Toch betekent dit slechte weer ook dat er een heleboel leuke dingen voor de boeg staan. Sinterklaas is net geweest en dat betekent dat kerst en oud en nieuw om de hoek staat. Misschien heeft sinterklaas al een heleboel leuke cadeaus gegeven of misschien komen die nog. Als er nog cadeautjes uitgezocht mogen worden geef ik je hierbij een paar tips.

Geef een paar sloffen
Iedereen kan een paar sloffen waarderen. Met deze verschrikkelijke kou is het geweldig om een paar van deze jongens onder je voeten te hebben. Als je de hele dag buiten gespeeld hebt als kind of je hebt met de hond gewandeld is het heerlijk om je onder de verwarming opgewarmde sloffen aan te trekken als je terug komt. Dan schenk je jezelf een heerlijk kopje thee in en ga je er lekker van genieten.

Koop een trampoline
Je hebt natuurlijk geen zin om met dit weer buiten op de trampoline te springen, maar wil dat gelijk zeggen dat je er geen één hebben wilt? Het lijkt mij wel fijn om een er één te hebben als de tijd straks daar is. Heerlijk met je vriendjes en vriendinnen springen op de magic circle trampolines. Je moet er alleen wel voor zorgen dat je een veiligheidsnet voor trampoline hebt. Je wilt er namelijk niet van af vallen.

Geef een cadeau bon
Dit cadeau is geschikt voor de wat oudere onder ons. Maar een cadeau bon is leuk omdat de mogelijkheden heel divers zijn. Hiernaast is kan je zelf je cadeau uit kiezen. Jij kan bepalen wat je er mee wilt doen en je krijgt dus korting op wat je wilt. Je weet dus zeker dat je iets ‘krijgt’ wat je leuk vindt.

https://www.trampolines.nl