Crool
Hobby en vrije tijd

Met de waterpijp op pad

De doorgewinterde reiziger onder ons komt op heel veel plekken en maakt spontane plannen die hem op verschillende plekken in de wereld brengt. Als je zo iemand bent is het belangrijk dat je altijd voorzien bent van een aantal producten. Dit kan een flesje water, een mobiele oplader of wat eten zijn dat je nodig hebt. In dit artikel ga ik jullie niet vertellen wat handig is om mee te nemen, maar wat de aankomst van bestemming misschien wel een stuk leuker maakt. Ik wil jullie hierbij vertellen hoe jij de waterpijp kan roken op het strand, in het bos of misschien wel in de bergen.

Als eerst is het belangrijk dat je een waterpijp mee neemt. Hoe voor de hand liggend het ook klinkt kunnen er nog wel eens wat onderdelen vergeten worden. Je moet namelijk denken aan de waterpijp vaas, de waterpijp slangen met bijbehorende mondstukjes en de bovenkant van de waterpijp.

Hiernaast moet je kooltjes en waterpijp tabak mee nemen. Je kan niet genieten van de waterpijp zonder deze twee onderdelen. Het is ook aan te raken om voor de zekerheid wat extra mee te nemen, want als je veel onderweg bent is de kans aannemelijk dat een kooltje breekt of nat wordt of iets vergelijkbaars. Ook is het meenemen van vloeistof belangrijk. Om een waterpijp te roken heb je natuurlijk wel water of een andere vloeistof nodig. Neem vloeistof mee om de waterpijp te roken, maar ook om te drinken.

Als laatst is er een onderdeel dat veel vergeten wordt, maar niet bij de waterpijp hoort: een aansteker. Vooral als niemand in je vriendengroep rookt is het belangrijk om hier over na te denken. Je wilt niet klaar zitten om er vervolgens achter te komen dat je geen vuur hebt om de waterpijp mee aan te steken.

Het enige wat je hiernaast nog nodig hebt is een heleboel gezelligheid.

https://premium-hookahs.nl/