Crool
Vakantie

De perfecte plaats voor uitgaan

Praag is de perfecte plek om heen te gaan voor je vrijgezellen feest. Er is hier genoeg te beleven om te zorgen voor een onvergetelijk weekend. Er bestaat hier niet zo iets als te veel feesten. Nodig dus al je vrienden uit en neem ze mee naar Praag om te genieten van je laatste dagen zonder getrouwd te zijn. Je vrijgezellenfeest of weekend is iets om nooit meer te vergeten, dus maak er wat moois van! Zorg natuurlijk wel dat je toestemming hebt van je aanstaande man of vrouw, want je wil natuurlijk wel dat die bruiloft nog door gaat. Bezoek Praag voor vrijgezellenfeest.

Elke prijs een leuke reis

Je kan met elk budget terecht in Praag voor je vrijgezellen feest. Hoe meer je te besteden hebt, hoe spectaculairder je weekend wordt. Al kom je met een lager budget ook al heel ver. Het leuke is dat je het zo bont kan maken als je zelf wilt. Wij bieden verschillende pakketten aan voor mannen en vrouwen, dus er is in ieder geval keuze genoeg. Het stereotype beeld van een vrijgezellen feest in Praag zijn natuurlijk wel de strippers. Dit beeld kan je bij ons uiteraard naleven. Je houdt uiteindelijk ook de optie om het allemaal wat rustiger te houden.

Een cursus paaldansen of lapdancen

Als dat je voorkeur heeft kan je bijvoorbeeld kiezen voor leuke uitjes met je vrienden of vriendinnen. Als vrouw zijnde kan je bijvoorbeeld een cursus paaldansen volgen, waarin je je sexy kant naar boven haalt. Wie weet kan je dat goed gebruiken tijdens je huwelijksnacht. Voor de mannen bieden wij een cursus lapdance geven aan. Ook hiermee kan je je vrouw enorm verrassen. Lekkere hapjes en drankjes staan centraal bij het vrijgezellen feest in Praag. Laat je lekker gaan en geniet van de gezelligheid. Zo’n ervaring maak je immers maar één keer in je leven mee als je getrouwd blijft.