Crool
Vakantie

Kunnen we door corona dit jaar wel op vakantie?

Kunnen we dit jaar wel onze opblaas zwemband van zolder halen of wordt het wederom een jaar rundum hause? Het is nog even afwachten of we de corona de baas kunnen blijven. Lukt dat niet? Dan zit er niets anders op dan een vakantie in eigen land te boeken. Maar niet getreurd, want ook dat kan best leuk zijn!

Die opblaasbare zwemband die zou ik maar gewoon van zolder halen. Want ook in Nederland beleven we tegenwoordig zomers met temperarturen tot de 40 graden. Dan is het natuurlijk wel lekker om ergens in een zwembad of meertje wat verkoeling te kunnen vinden. Een opblaasbare zwemband of luchtbed is daarin een artikel dat echt van toegevoegde waarde is tijdens je vakantie. Ten eerste neemt zo’n ding nauwelijk ruimte in beslag. En ten tweede kun je er dus optimaal van genieten. Zorg voor een royale zwemband waar je lekker in of op kunt liggen of kies voor een twee persoons luchtbed zodat je daar lekker overdwars op kunt liggen. Zo kan deze zomer toch nog wederom heel aangenaam worden.

Vergeet ook de zonnebrand niet mee te nemen. Het is nu nog koud, maar straks niet meer. En je wilt echt niet je vakantie beleven als je half verbrand bent, geloof me! Naast wat opblaas vertier en zonnebrand is een lekker groot strandlaken ook geen overbodige luxe. En als je auto het toe laat, is het ook heel fijn om de fietsen mee te nemen. Dan kun je met goed weer namelijk per fiets naar een leuk strandje zoeken, maar kun je ook op de iets koudere dagen heerlijk een rondje om fietsen. Lekker sight seeing beleven in Nederland. Je zult zien dat dat best leuk is. Omdat we simpelweg nog heel veel leuke dorpjes en steden in Nederland nog niet ontdekt hebben.

Wees wel op tijd met boeken. Het kan namelijk maar zo dat bijna al die vakantie parken en campings al vol zitten voor komend seizoen. Dat je door corona niet naar het buitenland kan treft namelijk niet jou alleen, maar ons allemaal. Dus haast je een beetje met het uitzoeken van een leuke vakantie in Nederland en maak er gewoon het beste van!