Crool
Banen en opleidingen

Senior Packager

Senior Packager

€3.200 – €5.000
Fulltime

Leer de organisatie kennen

Saaie bedrijven hebben vaste carrierepaden. Als senior packager wil jij uiteraard blijven vuren, dus een groeipad is belangrijk. Onze klant bepaalt exclusief jouw groeipad niet, dat doe je zelf. Mogelijk denk jij al wel jaren vooruit, maar eventueel ook niet overigens dan de volgende kans die zich aandoet. Zie hier een voor de hand gelegen gelaten – maar zij denkt graag met je mee. Daarnaast biedt ze je de uitgebreidheid en de handvatten om jezelf te blijven ontwikkelen. Kortom : als senior packager ben je zelf aansprakelijk voor je carrière en je werkplezier.

Over de functie

Gezamenlijk met je collega’s van het app team beheer je als senior packager de client applicaties van onze bestaande klanten en ben je toerekeningsvatbaar voor applicatie packaging projecten. Je ontwikkelt in azuredevops overigens aan onze automation-toolset, zodat we alle omgevingen centraal blijven beheren. Jouw scripting ervaring komt dan het best tot uiting bij het creëren en verbeteren van onze powershell & c # scripts, azure runbooks en functions.

Jouw kwaliteiten

Tenminste 4 jaar aantoonbare werkervaring als packager of systeembeheerder ; ruime ervaring met producten als sccm, intune, app-v, msix, ivanti workspace control of automation manager ; ervaring met applicatie packaging en deployment in verschillende concepten zoals citrix, sccm of intune; één van de volgende certificeringen : mcsa ( windows 10, server 2012, server 2016 ), microsoft 365 certified: hedendaags desktop administator associate of azure: az-100/101/103 of 70-533, mcsa office 365 ( 70-346/347 ); ervaring in scripten met powershell en werken in git; weten van azure, azure automation of c # is een pre; goede communicatieve vaardigheden en slimme eigenwijsheid; een devops mindset : de wil om te begeren blijven verbeteren en het liefst alles geautomatiseerd ; een goede zelfbeheersing van de nederlandse taal ( mondeling en schriftelijk );

De voordelen

Een afspraak voor onbepaalde tijd ; een merite dat op kan adviseren tot 5000, – ( op ondergrond van een 40-urige werkweek ) ; tijd en bekende om je breed te verdiepen en voorts te evalueren ; de combinatie van development ( powershell, azure devops ) en operationele activiteiten te onze tooling ( lab, appscript en packaging portal ) ; veel vrijheid, onafhankelijkheid en verantwoordelijkheid ; een knus team met ervaren collega’s ; een baan gestructureerd op de toekomst en de kans om je te blijven evalueren ; 26 vakantiedagen ( op ondergrond van een 40-urige werkweek ), plek dagen te ( ver ) aanschaffen ; ruime opleidingsmogelijkheden, waaronder het bezoeken van events als microsoft ignite ; steevast de nieuwste technieken om mee te werken ; de plek om mee te bouwen aan de nummer één werkgever ( volgens computable ).

Klinkt goed?

Ben jij geïnteresseerd in voornoemd profiel? good company ziet gaarne jouw sollicitatie tegemoet! Door substantie van het aanbrengen op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw cv of linkedin profiel kan reageren op de vacature van oudste packager.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-in-ict.html