Crool
Sport

Sportschool Haaksbergen het beste voor uw gezondheid

Bij de sportschool in Haaksbergen kunt u gebruik maken van veel verschillende sport faciliteiten. Er is namelijk van alles te doen voor jong en oud. Daarnaast is er voor de doelgroepen 50-plussers en jongeren met een verstandelijke beperking extra bijzondere aandacht, zo blijven zij ook fit en vitaal. Deze sportschool is ideaal als u opzoek bent naar gezelligheid, professionaliteit, een plezierige, veilige en gemoedelijke sportschool.  De sportschool in Haaksbergen is zes dagen in de week geopend. U kunt er dus de meeste dagen van de week terecht bij de sportschool in Haaksbergen. De enige dag waarop we gesloten zijn is zaterdag.

Verschillende soorten lessen

De sportschool in Haaksbergen biedt verschillende groepslessen aan voor verschillende doelgroepen.  Zo wordt er bijvoorbeeld een pump groepsles gegeven. Deze les is geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Je werkt hier effectief aan je spierversterking. Zo is er ook een BBB-les. Hierin wordt gefocust de buik, benen en billen. Voor mensen met knie- en rugklachten zijn de carefitcycle lessen juist weer ideaal. Zo is er ook een XCO walking les, hierbij bent u uw lichaam aan het trainen. Ook deze les is geschikt voor iedereen. Ook is er een 50+ plus, deze les is uiteraard geschikt voor 50-plussers. Er zijn zo nog veel meer verschillende soorten groepslessen bij de sportschool in Haaksbergen. 

Massages

Uw lichaam heeft ook wel eens rust nodig. Daarom biedt de sportschool in Haaksbergen ook massages. Er worden verschillende massages aangeboden. Zo bieden wij bijvoorbeeld ontspanningsmassages aan. Deze hebben lichamelijk en geestelijk een positieve werking. Ook worden er stoelmassages gegeven. Dit is een drukpuntmassage die door de kleding heen gaat. Hier worden de nek, rug, armen, schouders en het hoofd behandeld. Als laatste wordt er ook nog een hotstonemassage gegeven. Hierbij worden er hete stenen op uw lichaam gelegd.