Crool
Dienstverlening

Houtboor, diverse sprays, luchtgereedschap, handschoenen en meer

Bent u op zoek naar een deugdelijke houtboor of toch net iets betere luchtgereedschap? Geen probleem. Bij Technischeprodukten.nl kunt u terecht voor veelei gereedschap en lijmkitten, dit allemaal voor een scherpe prijs! Naast de vele gereedschappen vindt u op Technischeprodukten ook werkplaatsmeubilair, zodat u fijntjes en ongestoord bezig kunt zijn met uw project.

Boren: houtboor, metaalboor, betonboor

Op technischeprodukten.nl vindt u een ruim assortiment aan boren, zoals de houtboor, metaalboor en de welbekende betonboor. Deze soorten boren kennen verschillende vormen, die ieder dienen voor andere materialen of diktes. Zo heb je onder de metaalboren bijvoorbeeld een verzinkboor, die u kunt gebruiken voor het verzinken en afwerken van ietwat ruwe boorgaten. Of de houtboren: u heeft de speedboor (voor het verzinken of voor brede gaten in hout), slangenboor (voor balken, deuren, etcetera), machinaal boor (voor in een C&C machine)… En zo zijn er nog veel meer soorten houtboren, metaalboren en betonboren! Neem gerust een kijkje in onze collectie boren.

Onze lijmen

Naast boren heeft technischeprodukten.nl ook lijmen die u verder kunnen helpen met het uiteindelijke resultaat. Tevens zijn er vele varianten lijmen te vinden  in ons assoriment, zoals de polymeerlijm, bruislijm, spuitlijm en – uiteraard – de secondelijm. Wat voor lijm u nu zoekt, vrijwel alle lijmen zijn bij technischeprodukten.nl gewoon op voorraad.

Werkplaatsinrichting

Voor het creëren van dé perfecte werkplaats zit u bij Technischeprodukten op het juiste adres. Wie wilt er nu niet een rustig werkplekje hebben, zonder dat men continu luurt naar uw huidige project? Bij een prima en relevante werkplaats hoort natuurlijk de juiste werkplaatsmeubilair. Bent u een echte sleutelaar als het gaat om auto’s? Dan is een garagekrik wellicht iets voor u. Of zoekt u misschien een luchthaspel van het A-merk Rodac, een uitdeukset die tevens van het merk Rodac is, of bent u geïnteresseerd in een ander product? Er zit altijd een nuttig item tussen die van pas kan komen in uw droom werkplaats.

Afspraak maken

Heeft u een vraag over een van onze producten of wilt u een bezoekje brengen aan ons filiaal in Veenendaal om vrijblijvend advies te vragen aan onze medewerkers? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 (0) 318 769 003 of kom gezellig langs op het adres Inductorstraat 8 3903 KB te Veenendaal.