Crool
Image default
Woning en Tuin

Verhuizen in Rotterdam

Gaat u verhuizen naar of binnen Rotterdam? Oomen Verhuizers is uw Erkende Verhuizer in de regio Rotterdam. Als ervaren verhuisbedrijf hebben wij al op grote schaal verhuizing in de omgeving Rotterdam uitgevoerd. Met deze jarenlange ervaring op zak hebben we voor u een aantal essentiële tips op een rijtje gezet. 

 

Maak een duidelijk planning 

 

Als verhuisbedrijf in Rotterdam doen wij meerdere verhuizingen per dag. We komen geregeld in een verhuizing terecht waar geen voorbereidingen zijn getroffen, dit kost de verhuizers extra werk en zal worden door-gefactureerd. Hiernaast is het ook voor uzelf belangrijk dat u ruim van te voren te tijd neemt kritisch naar uw spullen te kijken. Wat gaat er mee en wat doet u weg? Hoe minder u meeneemt hoe sneller u bent verhuisd en hoe gunstiger de offerteprijs zal uitvallen.

 

 

Tussentijdse opslag

 

Het komt geregeld voor dat de woning waarnaar verhuisd wordt nog niet gereed is voor intrek. In dit geval dien je je inboedel onder te brengen in de regio Rotterdam. Oomen Opslag, het modernste opslagcentrum in de regio Rotterdam biedt u een passende oplossing. De Erkende Verhuizers laden uw inboedel in uw opslagbox waarna deze zwaar beveiligd wordt opgeslagen in het meest geavanceerde opslagcentrum ter wereld. 

 

Wilt u alleen spullen opslaan en gebruik maken van onze opslag met verhuishulp? Ook dit is mogelijk bij Oomen Opslag in Rotterdam.

 

 

https://oomenverhuizers.nl/