Crool
Image default
Dieren

De lekkerste snack

Ook katten lusten graag een lekker koekje of goed eten. Vaak is het vinden van goede snacks voor katten lastig. Veel winkels verkopen genoeg koekjes en andere spullen echter bevatten deze vaak veel andere ingrediënten die niet goed zijn voor de poes. Bovendien staat niet altijd op de verpakking wat een koekje of een brokje precies bevat. Animal Food Express is een winkel waar voor veel dieren goed voer besteld kan worden. Niet alleen voor katten en honden, maar ook voor veel andere dieren kan hier goed voer gekocht worden. Een bestelling kan hier online gemaakt worden waarop deze op de woensdag, de donderdag of de zaterdag geleverd wordt. Het is ook mogelijk om zelf de bestelling op te halen. 

Lekker visje voor de poes

Ook katten lusten wel eens een lekker tussendoortje. Niet alleen brokjes en wat natvoer. Bij Animal Food Express is een groot assortiment te vinden met verschillende heerlijke snacks voor katten. Van heerlijke vleessticks, gemaakt van geit of hert, tot lekkere spiering visjes. Het is maar net waar de poes zijn voorkeur naar uit heeft. Ook voor goed voer, zoals KVV of Barf, daarvoor ben je hier ook aan het juiste adres. Mocht je twijfelen welk voor het beste bij jouw huisdier zal passen, neem dan contact op. De medewerkers zullen je graag helpen met het maken van de juiste beslissing. 

Nieuwsgierig geworden of er voor jouw huisdier ook lekker eten en heerlijke snacks te vinden zijn, neem dan een kijkje op deze website.