Crool
Hobby en vrije tijd

De royale Brig Eagle bootbezitter kent zijn klasse

Het Oekraïense merk Brig beschikt over een uitzonderlijke collectie aan boten. Met een groep luchtvaartingenieurs besloten ze in 1991 de overstap te maken naar vaartuigen. De uiterste precisie en geavanceerde technologieën van de luchtvaart worden tot op de dag van vandaag nog steeds toegepast in de ontwikkeling van hun boten. Zo ook bij de Brig Eagle series. De uiterst hoge kwaliteit heeft er tot geleid dat de boten zelfs gebruikt worden door Defensie en reddingsdiensten over heel de wereld. Met modellen tussen de 3 en 10 meter lang is er genoeg om uit te kiezen.

Prestaties van de Brig Eagle 6
Maar liefst 8 comfortabele zitplaatsen en bagageruimte onder iedere stoel. De Brig Eagle 6 beschikt over een royaal zonnedek en is zeer sportief in zijn klasse. De stijlvolle Eagle 6 kent een lengte van bijna 6 meter en een breedte van 2,50 meter. Voor de hogere snelheden is een buitenboordmotor met een vermogen tot 150pk het maximum. Rondom de boot zijn handgrepen bevestigd om u aan vast te houden bij hogere snelheden. Verder is de boot ook geheel naar eigen wens samen te stellen. Er zijn ook optionele uitbreidingen mogelijk als een douche, consolekappen, zonnedek kussens van andere stof en ga zo maar door!

De specificaties van de Brig Eagle 10
Met 3,40 meter breedte en bijna 10 meter lengte een royale klasse op het water. De Brig Eagle 10 is dé cruiser naar al uw droombestemmingen. En met de ruimte voor maar liefst 12 passagiers kunt u iedereen meenemen. De V-romp die bij iedere Brig Eagle wordt toegepast zorgt voor een stabiele en droge vaartocht. De Eagle 10 beschikt zelfs over een kajuit met slaapcabine voor 2-personen. Comfort en luxe zijn uit te bereiden met een tweede buitenboordmotor van ieder 350pk. Sportiviteit en srtijl komen samen bij de Eagle-series van Brig. Al de Brig Eagle-modellen zijn naar eigen inzicht samen te stellen en met extra opties uit te breiden. Bijvoorbeeld een keukenblok, douche, seadeck, koelkast en verschillende stof en kleur keuzes.

Bent u opzoek naar een erkend bedrijf om de Brig modellen te ervaren?
De Brig Eagle modellen worden over de hele wereld goed verkocht. Ook in Nederland bieden genoeg leveranciers u de kans om de boot eerst te ervaren voordat u de aankoop doet. Zo kunt u bijvoorbeeld bij een botenbeurs of showroom in watersport speciaalzaken de nieuwste modellen voor het eerst ervaren. De bootexperts helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze boot en buitenboordmotor voor u!