Crool
Hobby en vrije tijd

Geboorte en Tweelingen Maan

Geboorte en Tweelingen Maan

In de westerse astrologie, het systeem dat door de millennia is doorgegeven als een methode voor zelfinzicht en prognose, maakt het belang van de geboortemaan deel uit van kritische en nauwkeurige interpretaties van de geboortehoroscoop.

Wanneer de geboortemaan in horoskop staat, duidt dit op een hoge mate van mentale scherpte. Grote denkers. Soms te snel, maar dat is inherent aan dit symbool. Om enkele van de vele facetten van de Tweelingen-maan het beste te begrijpen, is het het beste om een ​​back-up te maken en te beginnen met het teken Tweelingen, de laatste week of zo van mei en de eerste paar weken van juni, eindigend op de zomerzonnewende. Het symbool van Tweelingen is de “De Tweeling”, en de meeste mensen beschuldigen Tweelingen ervan “twee gezichten” te zijn, die, in waargenomen gedrag keer op keer, de andere 43 facetten van de Tweeling-persoonlijkheid echt negeert. Een Tweeling is als een fijngeslepen edelsteen: “Ik ben van binnen hetzelfde”, maar aan de buitenkant weten we nooit zeker naar welk facet we kijken.

Als het maanteken geeft dit die Tweelingen alertheid en mentale snelheid, een vlotte tong, voor de meeste zaken. Er is interesse in alles, hoewel het lijkt alsof het een zekere diepte mist, ofwel emotionele diepgang en nabijheid, ofwel intellectuele diepgang. Dat gebrek aan diepgang wordt over het algemeen meer dan voldoende gedekt door de omvang – de breedte van de kennis of zorg.

De Tweelingen-planeet is Mercurius en zijn invloed is elders goed gedocumenteerd. Als de snelst bewegende planeet, met een baan van slechts 88 dagen, zijn de Mercurial Tweelingen Maan-mensen even veranderd. In navolging van die Mercurius is de Tweelingen-maan echter vaak minder bereid om na te denken over details, of om naar eindige momenten te gaan die veel aandacht vereisen. Andere factoren in een geboortehoroscoop kunnen wegen en helpen, maar verder, de Tweelingen Maan? Snel, inzichtelijk, maar niet lang om feiten en details op een bruikbare manier te ordenen.

De uitdaging met de Tweelingen Maan, die mentale alertheid? Dat kan omslaan in analyse. Dan, op de typische Mercurius/Tweelingen-manier? Die analyse kan overboord gaan. De systemen in het Tweelingen-brein beginnen te analyseren en stoppen niet totdat de hele situatie is opgesplitst in subatomaire deeltjes. De waarschuwing voor de Tweelingen is om te leren niet in “verlamming door analyse” te komen, omdat dat anders diepe emotionele aanwijzingen bevriest.

Hoewel de Tweelingen Maan-persoon meestal een fervent lezer is, is er een mogelijkheid om overhaaste conclusies te trekken. “Ik heb hier een artikel over gelezen op een website, dus het moet wel waar zijn, en daarom…”

De sprong naar een overhaaste conclusie op basis van een vluchtig onderzoek van het materiaal is op sommige plaatsen geweldig, maar op andere plaatsen is het misschien het beste als iemand met een ander maanteken langskomt om voor de details te zorgen. Het voordeel van de Tweelingen Maan-persoon is het vermogen om te allen tijde echt te multitasken. Ja, ze kunnen twee dingen tegelijk doen, en ze kunnen twee dingen tegelijk doen om in beide succesvol te zijn. Moet dat bewonderen, beste vriend van horoscoop Stier.

Tweelingen maan? Omarm de goede punten en laat iemand anders voor de details zorgen.

Bron:
Zodiac Horoscoop