Crool
Beauty en verzorging

Schoonheidsspecialiste in Nijmegen

Een schoonheidsspecialiste in Nijmegen houdt zich bezig met de huid en verschillende huidbehandelingen. Een schoonheidsspecialiste in Nijmegen vindt de huid heel erg belangrijk. De huid is het grootste orgaan van het lichaam en heeft meer dan één functie. De huid maakt het mogelijk dat wij allemaal kunnen voelen, maakt vitamine D aan, slaat energie op in de vorm van vetlaag en geeft bescherming tegen UV –straling van de zon. Zo zijn er een tal van functies van de huid waarvan wij misschien niet op de hoogte zijn en onbewust de huid beschadigen. Bij schoonheidsspecialiste in Nijmegen is het dus van eminent belang de huid zo goed als mogelijk te verzorgen en te beschermen.

Diversiteit aan behandelingen

Schoonheidsspecialiste in Nijmegen biedt onder andere de volgende diensten aan: basis gezichtsbehandeling, dermaroller, microdermabrasie en no needle mesotherapie. Dermaroller wordt het best gebruikt tegen rimpels, littekens en hyperpigmentatie. Deze laatste twee worden  meestal veroorzaakt door puisten op het gezicht. Met een dermaroller wordt de huid steviger, strakker en dikker welke uiteindelijk resulteert in een gezonde en stralende huid. Met de microdermabrasie worden dode huidcellen verwijderd door deze met een vacuüm op te zuigen en vervolgens micro-kristallen tegen de huid te spuiten. No needle mesotherapie is het tijdelijk doorlaatbaar maken van celmembranen, het rechtstreeks kunnen opnemen van actieve werkstoffen in de celkernen en het stimuleren van stofwisselingsprocessen.

Behandeling voor elke huidtype

Bij een schoonheidsspecialiste in Nijmegen is niets onmogelijk. Voor elke huidtype is er een oplossing en die zoeken wij samen met jou! Schoonheidsspecialiste in Nijmegen doet eerst een analyse van de huid om na te gaan met welke huidtype zij te maken heeft en de juiste producten kan aanbrengen op het gezicht. De verschillende huidtypen zijn: normaal, droog, vettig of een combinatie. Een goede gezichtsverzorging verschilt per huidtype. De ene huidtype heeft veel meer producten nodig dan de andere huidtype. Schoonheidsspecialiste in Nijmegen stelt een gezichtsverzorging routine in elkaar van facial cleanser tot facial moisturizer/oil voor zowel in de ochtend als in de avond.