Crool
Verbouwen

Badkamertegels maken of kraken je badkamer!

Badkamertegels hebben nog steeds niet aan belang ingeboet, meer nog, keramische badkamertegels maken of kraken vaak je badkamer. Het is dan ook belangrijk om voor een professional in tegelwerken te kiezen. Met Camee bvba heb je zo een vakkundig bedrijf gevonden. De vakmensen van Camee hebben stuk voor stuk ruime ervaring in tegelwerken en plaatsen al jaren badkamertegels. Vraag gerust enkele referenties op, dan merk je meteen dat we niet overdrijven.

Badkamertegels kiezen in de showroom

Bij Camee kun je in de showroom terecht voor persoonlijk advies. Kiezen tussen tientallen keramische tegels is immers niet evident en het helpt ongetwijfeld als iemand je professioneel advies geeft. Camee volgt de laatste trends en neemt regelmatig de showroom opnieuw onder handen. Zo ontdek je er steeds nieuwe mogelijkheden en heb je de keuze uit een ruim gamma hedendaagse tegels.

Tegelwerken op een vakkundige manier

Een badkamerrenovatie is best een ingrijpende gebeurtenis. Je wilt de periode dat de verbouwingswerken plaatsvinden liefst zo beperkt mogelijk houden. Bij Camee weten ze dat beter dan wie ook. Ze gaan dan ook snel, maar vakkundig aan het werk met de tegelwerken en andere aanpassingen aan je badkamer. Reken op maximaal een 10-12 werkdagen om je volledige badkamer te renoveren en keramische tegels te plaatsen. De tegelwerken worden zorgvuldig uitgevoerd en de badkamer wordt na de verbouwingswerken netjes achtergelaten.

Meer dan enkel tegelwerken

Maar een badkamer renoveren gaat natuurlijk verder dan het plaatsen van nieuwe badkamertegels en tegelwerken. Ook het installeren van nieuw sanitair hebben ze bij Camee in de vingers. Door een bezoekje te brengen aan de showroom in De Klinge ontdek je alle nieuwigheden op het vlak van sanitair en keramische tegels. Je kunt er je plannen met je badkamer uit de doeken doen en er wordt een volledig plan op maat uitgewerkt. Zo kun je je nieuwe badkamer al visualiseren. Je wordt er geholpen bij de keuze van je badkamertegels en ontdekt er de mogelijkheden. Bij Camee nemen ze de tijd om naar je wensen te luisteren en oplossingen op maat van jouw smaak uit te denken.

Betaalbare keramische tegels

Door te kiezen voor de aankoop van badkamertegels bij Camee, bespaar je stevig. Je koopt je keramische tegels immers een stuk voordeliger aan via Camee. Zij hebben immers goede contacten met hun fabrikanten. Vraag gerust eens een offerte op maat aan en vergelijk gerust met de collega’s. Je merkt al snel dat dit honderden euro’s kan schelen. Rep je dus naar de tegelshowroom van Camee, bekijk er de badkamertegels en realiseer je badkamerrenovatie in een mum van tijd.

https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/tegelwerken/badkamertegels/