Crool
Verbouwen

Zelfbouw ramen en deuren zitten in de lift

Vind jij nieuwe ramen ook duur, maar heb je er nood aan? Misschien is het wel een optie om voor zelfbouw te kiezen. Als zelfbouwer spaar je heel wat geld uit en beschik je, als je voor Raamwinkel kiest. Nee, je moet geen ervaren rot zijn om ramen te kunnen plaatsen. Met de nodige begeleiding kan iedereen het. Zeker als je voor kwalitatieve ramen van Raamwinkel kiest.

Deze specialisten in PVC, houten en aluminium ramen richten zich grotendeels op de zelfbouwer. In de loop der jaren hebben ze heel wat video’s, workshops en ander materiaal ontwikkeld, waarmee de zelfbouwer aan de slag kan. In een mum van tijd kan ook jij zelf ramen plaatsen en anderen uit de nood helpen. Reken maar dat als je kiest voor zelfbouw, je tot 50% goedkoper af bent, dan anders. Heb je tijd, ben je een beetje handig en steek je graag je handen uit de mouwen? Probeer zelfbouw en bespaar aardig wat geld.

Van zelfbouw tot volledige plaatsing door Raamwinkel

Bij Raamwinkel laten ze je niet aan je lot over. Nadat je online je ramen hebt besteld, heb je nog een waaier aan opties. Op de website vind je tientallen instructievideo’s die je van A tot Z uitleggen hoe je ramen moet monteren. Door deze instructies te volgen wordt de zelfbouw van ramen een fluitje van een cent. Voel je je beter met een opleiding? Op geregelde tijdstippen organiseren de specialisten van Raamwinkel opleidingen en workshops. Samen met enkele anderen ga je aan de slag en leer je hoe je ramen moet plaatsen.

Kom je er toch niet uit en ben je bereid net iets meer te betalen? Weet dan dat je ook de hulp kunt inroepen van de vakmensen van Raamwinkel. Als je wil komen ze de ramen leveren op de werf en helpen ze bij het plaatsen. Je merkt het: bij Raamwinkel heb je alle vrijheid. Van zelfbouw tot het volledig uit handen geven van je project. Het is maar waar je je goed bij voelt. 

Kwalitatieve ramen en deuren voor de zelfbouw

Het is trouwens niet omdat je voor zelfbouw kiest, dat je met een inferieure kwaliteit genoegen moet nemen. De ramen die je kunt bestellen bij Raamwinkel, zijn stuk voor stuk van toonaangevende merken. Alle ramen komen ook bij zelfbouw, met een stevige garantie. Je mag je ramen dan slechts een fractie van de prijs betalen dan bij de collega’s, dat wil niet zeggen dat er addertjes onder het gras zitten. Bij Raamwinkel richten ze zich op volume en op zelfbouw en dat is de verklaring voor de lage prijzen. Er zijn geen showrooms en geen overtollig personeel, wat de kosten drukt.

Wil je zelf het prijsverschil ervaren? Vraag vandaag nog je offerte aan en ga aan de slag met zelfbouw. Met de duizenden euro’s die je in je zak steekt, kun je heel wat andere zaken onder handen nemen.  

https://www.raamwinkel.be/nl