Crool
Image default
Auto’s en Motoren

Waarom Interieurreiniging bij Bas Car Wash Team een Must Is Voor Elke Automobilist

Wilt u uw auto interieur laten stralen als nooit tevoren? Bij Bas Car Wash Team begrijpen we dat uw auto meer is dan alleen een vervoermiddel. Het is een verlengstuk van uw persoonlijke ruimte en verdient daarom de beste zorg. Een schoon en fris interieur kan uw rijervaring aanzienlijk verbeteren, maar interieurreiniging is vaak een tijdrovende en lastige klus. Daarom nemen wij die zorg graag uit handen.

Onze Diensten Uitgelicht

Een van onze meest gewilde diensten is de basis interieurreiniging. Deze behandeling omvat een reeks services waaronder het uitblazen en uitzuigen van het interieur, droogstomen en afnemen van alle oppervlakken, en een uitgebreide vlekkenbehandeling. Maar we gaan verder dan dat. Ook de kofferbak en de vloermatten worden meegenomen in de schoonmaak. Daarnaast is er de optie voor intensieve lederreiniging en het shamponeren van bekleding en tapijt.

Interieurreiniging Plus voor de Fijnproevers

Zoekt u naar iets meer dan de basis? Onze “Interieurreiniging Plus” biedt alle services van de basisreiniging met een aantal extra’s. Hierin zit ook een beschermende coating voor leder/bekleding en tapijt inbegrepen. Deze beschermende laag voegt niet alleen een glans toe maar biedt ook een extra barrière tegen vlekken en slijtage.

Meer dan Schoon, een Ervaring

Als RDW-gecertificeerd bedrijf gebruiken wij alleen de beste en meest effectieve schoonmaakmiddelen en technologieën. Dit zorgt ervoor dat uw auto niet alleen schoon wordt, maar ook langer schoon blijft. Onze vakkundige medewerkers zijn opgeleid om elk type interieur, van stof tot leer, met de grootste zorg te behandelen. Uw auto is bij ons in veilige handen.

Prijs en Contact

Voor de prijzen kunt u gemakkelijk een kijkje nemen op onze website of contact opnemen via basritsma@bascarwashteam.com. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Geef uw auto de zorg en aandacht die het verdient. Kies vandaag nog voor een interieurreiniging bij Bas Car Wash Team.

https://bascarwashteam.com/behandelingen-interieur/