Crool
Image default
Vervoer en transport

Veilig je auto vervoeren met een autotrailer van JobCar

Als je op zoek bent naar een manier om je auto te vervoeren, is het huren van een autotrailer of autoambulance een goede optie. Of je nu een nieuwe auto hebt gekocht, je auto wilt laten repareren of gewoon je auto wilt verplaatsen, een autotrailer of autoambulance kan de klus klaren.

Bij JobCar kun je gemakkelijk en snel een autoambulance huren om een auto te vervoeren. De autoambulance is voorzien van rijplaten, zodat je de auto of oldtimer eenvoudig op de trailer kunt rijden. Daarnaast heeft de trailer een handlier voor het geval de auto niet meer kan rijden. De autoambulance kan ook dienen als multitransporter en grote voorwerpen vervoeren.

Er zijn verschillende types autoambulances beschikbaar bij JobCar. Zo is er de autoambulance bakwagen met een laadvermogen van 1540 kg en een toegestane maximale massa van 2000 kg. Daarnaast is er de autoambulance plateauwagen met een laadvermogen van 2464 kg en een toegestane maximale massa van 3000 kg. 

Een autotrailer is een handig voertuig dat speciaal is ontworpen om auto’s veilig te vervoeren. Het heeft een stevige constructie en is voorzien van hellingbanen om het laden en lossen van de auto gemakkelijk te maken. Met een autotrailer kun je je auto veilig en efficiënt verplaatsen naar elke gewenste locatie.

Om veilig op weg te gaan met de autoambulance, zal JobCar de autotransporter voor je koppelen en aansluiten aan je auto. Samen kunnen jullie de lampen controleren om ervoor te zorgen dat je veilig kunt rijden. Enkele tips voor het rijden met een autoambulance zijn onder andere om niet sneller te rijden dan 90 km per uur en ervoor te zorgen dat de lading goed is vastgezet. Speciale spanbanden voor het vastzetten van een auto op de trailer zijn te huur bij JobCar.

Wat zijn de beschikbare varianten of types van aanhangers? 

Er zijn verschillende varianten of types van verhuur aanhangers beschikbaar bij JobCar. Zo kunt u bij hen een open verhuur aanhanger huren, een gesloten verhuur aanhanger, een autoambulance of een kiepaanhanger. Daarnaast bieden ze ook bagagewagens aan. Het assortiment verhuur aanhangers is zeer ruim en er zijn verschillende varianten en types beschikbaar, zoals enkel assers voor lichte tot middelzware vrachten en dubbel assers (ookwel tandem-assers) voor zware ladingen. U kunt online een aanhanger reserveren bij JobCar.

Wat zijn de openingstijden voor het ophalen en terugbrengen van de aanhangwagens?

De openingstijden voor het ophalen van de verhuur aanhangwagens zijn van maandag tot en met zaterdag tussen 08:00 en 17:00. Het terugbrengen van de verhuur aanhangwagens is mogelijk van maandag tot en met zondag tussen 08:00 en 22:00. 

https://www.jobcar.nl/