Crool
Image default
Zakelijke dienstverlening

Manieren om je carrière een boost te geven

Soms zit je in een sleur en weet je even niet meer waar je heen moet. Misschien ben je niet tevreden over je huidige baan, loopt het voor je gevoel nergens heen en zit je al 10 jaar in dezelfde functie. Wanneer dit het geval is kan je wel een paar tips gebruiken. Daarom geven wij je in deze blog een paar manieren om je carrière een boost te geven.

Trainingen volgen

Probeer trainingen of cursussen te volgen naar een nieuwe functie. Stilstaan is achteruitgaan en met de nieuwe informatie je opdoet uit die trainingen maak je jezelf ook waardevoller voor een bedrijf. Een afgeronde opleiding in bijvoorbeeld het fysieke domein is gewoon keihard geld waard. Zo’n opleiding kan je volgen bij omgevingsdienst Nederland. Daarnaast is het ook handig om jezelf bij te scholen, je wordt er immers slimmer van. Binnen Omgevingsdienst vallen kune bijvoorbeeld aan banen denken binnen wet-kwalteitsborging. Klik op de link voor meer informatie.Connecties hebben

De juiste connecties hebben is ongelooflijk veel waard. Zoek je een nieuwe uitdagende baan? Leuk als je de juiste kwalificaties hebt of veel werkervaring, maar iemand die connecties heeft in het bedrijf komt vele malen makkelijker binnen. Ga eens naar een congres, maak een LinkedIn account aan, kijk rond in persoonlijke kringen. Wellicht kan je zelfs bij een vereniging. Het ‘ons kent ons’ principe geld zeer sterk binnen bedrijfsculturen, gebruik dit in je voordeel.

Werk anders

Wellicht is het probleem niet wat je doet, maar hoe je het doet. Ga het gesprek aan met je leidinggevende om te vragen of je het werk wel op de juiste wijze uitvoert. Anderzijds kan je ook zelf proberen om je werk eens anders te doen, wellicht val je wel op met je nieuwe werkwijze. Het is wel belangrijk dat de belangrijkste richtlijnen gevolgd worden, je moet ook niet op een negatieve manier opvallen.

https://omgevingsdienstnederland.nl/