Crool
Image default
Zakelijke dienstverlening

Alles over e-fulfilment lees je hier

E-fulfilment is een term die een hoop mensen wel eens hebben voorbij zien komen, maar waar niet iedereen kennis van heeft. Dat komt omdat de term natuurlijk past bij iets wat niet gebruikt wordt door iedereen, maar door ondernemers die hiermee net een stapje voor zijn. Daarom lijkt het ons belangrijk om iedereen kennis te laten maken met de term e-fulfillment. We gaan je in deze tekst dan ook uitleggen wat deze term precies inhoudt, wat er allemaal onder de paraplu van e-fulfilment valt en natuurlijk wat de bijkomende voordelen zijn wanneer je gebruik maakt van e-fulfilment voor jouw bedrijf.

Wat is e-fulfilment

Als eerst is het dan belangrijk om uit te leggen wat e-fulfilment precies inhoudt. Heel kort gezegd heeft dit te maken met alle logistiek die komt kijken na dat iemand een product heeft besteld. We gaan dit uitleggen. Vanaf het moment dat een klant iets besteld, moeten er een aantal dingen gebeuren. Het product moet uit de opslag gehaald worden en verzonden worden naar de klant. Wanneer u net met een webshop begint, is dit uiteraard nog goed te doen. Vaak heeft u een opslag bij huis of bij kantoor en haalt het product uit de opslag en brengt eens per dag deze bestellingen naar het postkantoor. Mocht het bedrijf groeien dan moet een opslag natuurlijk groter worden zodat u meer producten kunt opslaan. Daarnaast heeft u een hoop meer pakketten die u moet versturen per dag waardoor u of heel vaak naar het postkantoor moet rijden, of met een hele hoop pakketjes in eens naar het postkantoor moet rijden. Hier gaat een hele hoop tijd in zitten. Allemaal tijd die u ook kunt gebruiken voor andere aspecten van uw webshop.

Waarom gebruik maken van e-fulfilment?

De keuze voor e-fulfilment is dan altijd een goed idee. e-fulfilment Neemt namelijk al deze taken van uw over. Allereerst hebben wij een opslag om al uw producten in op te slaan. Dit zorgt ervoor dat u vanaf huis kunt werken of dat u een net kantoor kunt houden zonder dat u al uw spullen rondom uw bedrijf moet opslaan. Tevens zorgen wij er voor dat al uw pakketjes verzonden worden. U wordt niet constant gestoord tijdens uw werk omdat er een bestelling binnen komt die verzonden moet worden. Wij verzamelen alle producten die besteld zijn en pakken deze veilig in. Hierdoor kan er niets kapot gaan tijdens de verzending. Vervolgens zorgen wij er voor dat de pakketjes binnen een bepaalde tijd bij de klant aanwezig zijn. e-fulfilment Zorgt er dus ook voor dat uw pakketjes vaak sneller bij de klant kunnen zijn. Uiteraard kan het ook maar zo zijn dat uw klant ontevreden is over het product of zich alsnog bedenkt. Wij kunnen er voor zorgen dat een retour verwerkt wordt. U ontvangt de aanvraag voor de retour en deze komt vervolgens bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat het product weer terugkomt en u zorgt er voor dat de klant zijn geld weer terugkrijgt. Al met al wordt er dus een hoop werk overgenomen.

Voordelen van e-fulfilment

Aan het gebruiken van e-fulfilment voor uw bedrijf zitten dus een hoop voordelen. Allereerst neemt het een hoop werk uit handen. Wanneer u net begint, heeft het niet direct zin om gebruik te maken van e-fulfilment, maar hoe groter uw klantenbestand wordt, hoe fijner e-fulfilment kan zijn. U heeft hierdoor een hoop tijd over die u kunt inzetten voor de marketing van uw bedrijf en voor het bijhouden van de administratie. Het logistieke gedeelte wordt uit handen genomen. Vervolgens is het ook zo dat u geen opslagruimte nodig heeft voor uw producten en dat wij alles voor u regelen qua bezorging. Er komen dus een hoop voordelen kijken wanneer u gebruik maakt van e-fulfilment en het is zeker de moeite waard om contact met ons op te nemen wanneer u e-fulfilment voor in uw bedrijf overweegt.

https://surlogic.nl/