Crool
Auto’s en Motoren

Ook jij slaagt in één keer bij 123 Theorie

Een auto theorie cursus in Utrecht die maar 1 dag in beslag neemt. Ben jij daar voor in? 123 Theorie is enorm populair. En daar zijn meerdere redenen voor te geven:

-vrijwel iedereen slaagt voor de cursus;

-het is een betaalbare training;

-je hoeft geen boeken te kopen en ook geen huiswerk te maken;

-je krijgt in een groep les en dat is heel gezellig;

-de cursus en het theorie examen vinden op één en dezelfde dag plaats.

Speciale aandacht tijdens de auto theoriecursussen van 123 Theorie is er voor jongeren met faalangst, concentratieproblemen, ADHD en dyslexie. De docenten slagen er keer op keer in iedereen uitstekend voor te bereiden. Groot voordeel is dat je de gelegenheid krijgt om met echte examenvragen te oefenen. Je zult merken dat die goed te doen zijn en dat zenuwen echt niet nodig zijn.

Locaties in heel NL!

Net als in Utrecht kun je je Theoriecursus in Arnhem doen. En verder in de volgende plaatsen: Amsterdam, Breda, Deventer, Enschede, Eindhoven, Goes, Rotterdam, Rijswijk en Zwolle. Inderdaad, 123 Theorie heeft vestigingen verspreid over het hele land! Als je benieuwd bent wanneer je terecht kunt bij jou in de buurt, neem dan snel een kijkje op de site van 123 Theorie. Klik op ‘cursusdata’ en je ziet een actueel overzicht. Er staat bij vermeld of er nog plek is of dat een bepaalde datum al vol is. Zodra je je inschrijft, krijg je per mail een bevestiging. En dan is het een kwestie van even wachten tot de cursusdag. Dit zijn onderwerpen die belangrijk zijn op het auto theorie examen;

-voorrang geven;

-de betekenis van verkeersborden;

-de betekenis van verkeerstekens en -aanwijzingen op het wegdek en op signaalborden boven de weg;

-regels op het gebied van invoegen;

-kennis van het voertuig waar je in rijdt.

Misschien heb je een vraag voordat je je aanmeldt bij 123 Theorie? Via dit telefoonnummer en emailadres kun je in contact komen met het 123 Theorie-team: 085 060 1230, info @ 123-theorie.nl.

 

https://www.123-theorie.nl