Crool
Image default
Woning en Tuin

Bij Mijnvloeropmaat.nl vind je altijd een nieuwe vloer die bij je past

U bent op zoek naar een bepaalde sfeer in uw huis. De vloer die u kiest draagt hier voor een groot deel aan bij. Staat u op het punt om een nieuwe vloer uit te kiezen? Wilt u graag advies over materiaalsoort, kleur of stijl? De vloerenexperts van Mijnvloeropmaat.nl denken graag met u mee.

Hoe kiest u een passende vloer?

Het kiezen van een passende ondergrond voor in uw huis is vaak de eerste keuze die u maakt als u gaat verhuizen. Uw gezinssituatie en uw persoonlijke voorkeuren zijn hierbij heel bepalend. Heeft u kleine kinderen? Dan zoekt u waarschijnlijk een vloer die gemakkelijk schoon te houden is. Houdt u van warme voeten dan gaat uw voorkeur wellicht uit naar vloerbedekking. Heeft of krijgt uw huis vloerverwarming? Ook dit is van grote invloed op het kiezen van de juiste vloer. U kunt uzelf veel tijd en zoekwerk besparen door advies in te winnen van een professional. Medewerkers van Mijnvloeropmaat helpen u zowel telefonisch als in de winkel in Almelo.

Populaire vloersoorten

De onbetwiste nummer 1 onder de vloeren op dit moment is nog steeds laminaat. De mogelijkheden in kleur en stijl zijn de afgelopen jaren enorm toegenomen en er is altijd wel een laminaatvloer die aansluit bij uw wensen. Daarnaast is laminaat redelijk makkelijk zelf te leggen. Een klassieker onder de vloeren die zijn populariteit ook blijft behouden is de parketvloer. Deze vloer is gemaakt van honderd procent hout wat bijdraagt aan de sfeer in huis. Het is een vloer van natuurlijk materiaal die wellicht wat onderhoud vergt, maar wel enorm lang mee kan gaan. Een derde zeer populaire vloersoort is de PVC vloer. PVC is een kunststof materiaal wat bekend staat om z’n stevigheid en duurzaamheid. Als u op zoek bent naar een makkelijk te onderhouden, solide vloer dan is een PVC vloer een logische keuze. Het aanbod is ook hier de afgelopen jaren enorm toegenomen.

Hulp op maat bij uw keuze

Bij Mijnvloeropmaat.nl vindt u altijd een nieuwe vloer die bij u past. Het assortiment beslaat op dit moment ruim 1000 soorten vloeren. U krijgt een inkijkje in de mogelijkheden op Mijnvloeropmaat.nl. Wilt u telefonisch contact? U kunt uw gegevens achterlaten via het contactformulier en u wordt dan snel terug gebeld. Soms moet u vloeren echter met eigen ogen zien en aanraken om een goede keuze te kunnen maken. Een bezoek aan de showroom in Almelo is dan absoluut aan te raden. Eigenaren Metin en Kaan Kirtil helpen u daar graag verder.