Crool
Image default
Woning en Tuin

Een Balinese parasol past overal!

Zowel op balkon of in de achtertuin kan je eenvoudig een Balinese parasol plaatsen! Niet alleen staat dit onwijs mooi, maar het biedt ook daadwerkelijk bescherming tegen de zon. Doordat het prachtige kleuren heeft zal het overal wel geplaatst kunnen worden! Welke kleur past bij jouw tuin of balkon?

Waan jezelf in de Oosterse style

Je bent op zoek naar bescherming tegen de felle zon in de zomerperiode? Dan heb je wat dat betreft onwijs veel mogelijkheden. Echter houd je van fijne kleuren die gezien mogen worden toch? Kies er dan voor om een Balinese parasol te plaatsen! Niet alleen zijn deze parasols kleurrijk, ook zijn de randen voorzien van leuke schelpjes en kwastjes.

Op de website van Hindienbindi.nl heb je een ruim assortiment. Hier vind je niet alleen diverse soorten en maten. Ook maakt dit bedrijf het mogelijk om direct een bestelling te plaatsen. Je hoeft dus niet lang te wachten tot jouw bestelling wordt bezorgd. 

Van oorsprong komt het, zoals de naam al doet vermoeden, uit Bali. Doordat je dit in je eigen tuin plaatst kom je echt in de Oosterse look terecht. Afmetingen van deze parasols zijn meer dan twee meter hoog en nog geen 2 meter breed. Daarnaast bestaat de stof uit polyester en katoen. Plaats jij op de bovenstaande website een bestelling met een kleurrijke parasol? Dan wordt dit inclusief een beschermhoes geleverd. Wel zo prettig om te weten dat je het dan veilig kunt opbergen. Overigens vind je op deze webshop nog veel meer leuke woonaccessoires!