Crool
Image default
Zorg

Diverse pakketten met wasbare luiers zijn hier verkrijgbaar

Als je gebruik gaat maken van wasbare luiers, dan is het verstandig om er direct voldoende aan te schaffen zodat je niet binnen een dag zonder schone luiers komt te zitten. Zeker bij pasgeboren baby’s gebruik je al snel zo een acht luiers per dag. Bij Kaatje Katoen is het ook mogelijk om verschillende pakketten van wasbare luiers aan te schaffen. Zo kan je een pakket kiezen dat het best past bij jullie wensen.

Keuze van het juiste pakket wasbare luiers voor jouw kind

Bij het kiezen van jouw pakket is het verstandig om jezelf af te vragen wat jouw wensen zijn. Woon je bijvoorbeeld klein en heb je weinig plek om de luiers te drogen? Dan zou je kunnen kiezen voor een pakket van sneldrogende luiers. Is er een beperkt budget beschikbaar? Dan is er een mogelijkheid om de keuze te maken voor een Bamboe Budget-pakket. Op het moment dat je van luxe houdt en graag van alle gemakken ben voorzien, kan je de keuze maken voor een Kant & Klaartje. Dit is het meest complete pakket van wasbare luiers. Het vierde pakket dat geleverd kan worden door dit bedrijf is het pakket Dubbel Duurzaam. Deze luiers zijn ook nog eens duurzaam geproduceerd! Met dit laatste pakket ben je direct voorzien voor de gehele luiertijd van je kleintje. Je kunt de broekjes namelijk ‘mee laten groeien’.

Wasbaar maandverband bestel je eenvoudig mee

Naast wasbare luiers is er bij dit bedrijf veel meer te vinden op het gebied van duurzame verzorging. Wellicht heb je nog niet van wasbaar maandverband gehoord, maar het bestaat echt en is ontzettend prettig in gebruik. Kaatje Katoen zorgt met het aanbieden van wasbaar maandverband voor een goede besparing in jouw portemonnee en een fijner materiaal voor jouw gevoelige huid. Wasbaar maandverband is bovendien beter voor de planeet omdat het simpelweg voor veel minder afval zorgt.