Crool
Image default
Zorg

Waarom zijn de rollators van Rollz zo populair?

Rollz heeft de meest moderne rollators die op dit moment op de markt beschikbaar zijn. De rollators van Rollz bieden alle ondersteuning die nodig is, zo is het mogelijk om van de rollator ook een rolstoel te maken. Zo is het mogelijk om toch te blijven lopen en mee te blijven doen aan de activiteiten die u het leukst vindt. 

Waarom is het belangrijk om te lopen?

Rollz wil ervoor zorgen dat u meer kan en gaat lopen, lopen is namelijk heel gezond. Lopen zorgt er namelijk voor dat de doorbloeding in het lichaam goed blijft en houdt de spieren sterk. Lopen werkt geestelijk ook heel goed, lopen werkt bijvoorbeeld heel goed om tot rust te komen. Ook is bewezen dat u vrolijker wordt door dagelijks een wandeling te maken, hierdoor bent u even uit huis en kunt u een frisse neus halen. 

De kwaliteit van Rollz

Bij Rollz zijn ze flink door gaan ontwikkelen om de best mogelijke rollator op de markt te brengen die ook nog eens van duurzame materialen is gemaakt. De rollators van Rollz zijn ontworpen door Nederlandse bewegingswetenschappers, zij zijn jaren bezig geweest met dit ontwerp. De belangrijkste punten waren dat de rollators veilig zijn, aanpasbaar zijn en eenvoudig zijn. Ook is er lang nagedacht over de materialen die worden gebruikt, de Rollz rollator moet namelijk van hoge kwaliteit zijn om jaren mee te kunnen. 

Makkelijk te gebruiken

De rollators zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te gebruiken zijn, u kunt er bijvoorbeeld op leunen om meer stabiliteit te krijgen. Ook kunt u genoeg steunen op de rollator wanneer u bijvoorbeeld een deur open moet doen, de Rollz rollator zorgt er dus voor dat u makkelijk alleen de deur uit kunt gaan. De Rollz rollator is een rollator waar u echt op kunt vertrouwen.