Crool
Image default
Zorg

De juiste zorgverzekeraar kiezen

Het kiezen van een zorgverzekeraar doet u aan de hand van persoonlijke voorkeuren en aan de hand van uw gezondheid. Voor veel mensen is het prettig om een zorgverzekeraar te hebben die meerdere aanvullende verzekeringen biedt. Dit biedt de gelegenheid om te wisselen van pakket en toch bij uw eigen zorgverzekeraar te blijven. De kwaliteit van de verzekering en de hoogte van de premie zijn ook belangrijke factoren. Salland houdt zoveel mogelijk rekening met al deze factoren. Wij bieden als regionale zorgverzekeraar ruime zorgkeuze en een eerlijke premie. Verder kunt u kiezen uit diverse aanvullende verzekeringen en ook niet onbelangrijk: vriendelijke klantenservice.

Wat is mijn eigen bijdrage?

Bij elke zorgverzekeraar betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte hiervan wordt bepaald door de overheid en verschilt per zorgsoort of behandeling. De eigen bijdrage is het deel wat u zelf betaalt voor zorg die niet voor 100 procent vergoed wordt. Als u minder eigen bijdrage wilt betalen, dan kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. De eigen bijdrage is niet hetzelfde als het eigen risico. Dit is verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder en geldt voor bepaalde zorgsoorten die vallen onder de basisverzekering. Deze kosten kunnen niet worden gedekt door een aanvullende verzekering af te sluiten. Neem ook eens een kijkje op onze site voor een heldere uitleg over het verschilt tussen eigen bijdrage en eigen risico.

Heeft Salland een tandverzekering?

Salland biedt vier aanvullende verzekeringen en daarnaast ook drie tandartsverzekeringen. Deze kunt u los afsluiten, zonder aanvullende verzekering. Voor het afsluiten van een tandverzekering dient u wel een Salland basisverzekering af te sluiten. Een dure tandverzekering is overigens niet voor iedereen nodig. U heeft al bij Salland al een tandverzekering voor 12.10 Euro per maand. En bent u aangesloten bij een collectief? Dan kunt u rekenen op flinke korting. Weet u niet welke tandverzekering u af moet sluiten? Dan kijkt Salland graag met u mee. Neem dus gerust contact met ons op.

https://www.salland.nl/