Crool
Image default
Zorg

Beschermd en begeleid wonen voor jongeren

Ben je als jongere of jongvolwassene op zoek naar begeleiding tijdens het wonen? Bij Leviaan kun je terecht voor coaching en trajectbegeleiding als individu tussen de 18 en 25 jaar. Lees snel verder om te weten te komen wat zij je kunnen bieden op het gebied van begeleid wonen voor jongeren.

Begeleiding voor mensen met een psychische kwetsbaarheid

Leviaan ondersteunt mensen met een psychische kwetsbaarheid. Samen met de cliënt wordt er gekeken naar de huidige situatie en hoe de cliënt zijn of haar gewenste leven voor zich ziet. Samen met een coach wordt er bepaald welke stappen er ondernomen moeten worden om dit gewenste leven te bereiken. De cliënt wordt bijgestaan en ondersteund in het creëren van sociale contacten en het deelnemen aan zinvolle activiteiten.

Leer een eigen huishouden te runnen, schoonmaken en koken

Kamers met Kansen is een traject begeleid wonen voor jongeren dat je ruimte geeft om veilig en rustig tot jezelf te komen. Hoe zie je jouw droomleven voor je? En welke stappen en acties zijn er nodig om deze toekomst te bereiken? Binnen twee jaar leer je met behulp van een coach alle vaardigheden aan die je nodig hebt om zelfstandig te functioneren in de maatschappij. Zo leer je onder andere om te koken, schoon te maken en je eigen huishouden te runnen. Daarnaast leer je ook om sociale vaardigheden op te bouwen en hoe je sociale relaties kunt onderhouden.

Kies voor individuele begeleiding in een veilige omgeving

Leviaan biedt tijdens het begeleid wonen voor jongeren elke cliënt individuele trajectbegeleiding van een hulp- of zorgverlenende instelling aan. Neem gerust contact op met Leviaan om meer te weten te komen over de trajectbegeleiding. De specialisten beantwoorden graag al je vragen en voorzien je van alle benodigde informatie over begeleid wonen voor jongeren. Zo kun jij op weg naar een mooie toekomst.

https://leviaan.nl/