Crool
Auto’s en Motoren

Dashcam

Kunt u wel een extra gevoel van zekerheid gebruiken wanneer u de weg opgaat of uw auto parkeert? Met een dashcam beveiligt u uw auto zelf. Deze camera legt namelijk al het bewegend beeld om uw auto vast. Hierdoor heeft u eigen videobeveiliging op uw auto. Waarom dit handig is, leest u hier.

 

Altijd veilig parkeren

Het maakt niet uit wat voor auto u rijdt, parkeren kan voor heel wat spanning zorgen. Wanneer u uw auto in een schimmige buurt, of oude parkeergarage parkeert, is de kans op vandalisme sterk aanwezig.

De dashcam registreert ook wanneer de auto niet rijdt. Wanneer er beweging wordt gedetecteerd, gaan de raderen draaien en wordt er opgenomen. Mocht er iets gebeuren wanneer u geparkeerd staat, een deuk of kras, staat dit vastgelegd op beeld. Dit kan helpen bij met de schadeclaim naar de verzekering. Ook wanneer de dashcams zichtbaar zijn, kan dit een afschrikwekkende werking hebben tegen vandalisme en criminaliteit.

Ook een dashcam kopen? Bezoek de website van carcam.nl.

Beeld op de weg

Het kan goed van pas komen om uw rit op camera te hebben. Wanneer u een ongeluk ziet gebeuren of zelf betrokken raakt bij een ongeluk, staat de hele situatie op beeld. Zo kan de veroorzaker van het ongeluk snel gevonden worden en hoeft de rechtszaak voor schadeclaims niet eindeloos te duren.

Een dashcam past op iedere auto en kan zowel gemonteerd als ingebouwd worden in de auto. Kies ook voor extra veiligheid met videobeveiliging dankzij een dashcam.