Crool
Image default
Beauty en verzorging

Wat zijn tina davies microblades

Tina Davies Microblades zijn een vorm van permanente make-up, waarbij kleine haarachtige lijnen getekend worden in de huid om een ​​semi-permanente oogmake-up te creëren. Deze techniek gebruikt speciale microblade tools die dunne lijntjes maken die klein genoeg zijn om het resultaat natuurlijk en subtiel te laten lijken.

Het voordeel met permanente make-up 

Het voordeel van permanente make-up is dat je er altijd goed uitziet, zonder dat je elke dag opnieuw hoeft te staan voor een spiegel. Je kunt het laten aanbrengen door een professionele cosmetisch arts en zo de gewenste look creëren die je wilt. Het kan ook helpen om bepaalde gezichtskenmerken te benadrukken of verborgen oneffenheden te verbergen. Bovendien hoef je nooit meer bang te zijn dat je make-up smeert of loopt als je zweet of nat wordt.

Het laten zetten van permanente make-up

Het laten zetten van permanente make-up is een precisie klus die je alleen kunt overlaten aan een professionele cosmetisch arts. Ze moet iemand met veel ervaring en kennis van het vak zijn, om te voorkomen dat er complicaties ontstaan. De procedure duurt meestal tussen de twee tot drie uur, afhankelijk van wat er precies wordt gedaan. Je moet ook rekening houden met herhaling sessies, want permanente make-up vervaagt na verloop van tijd. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je op de hoogte bent van alle mogelijke risico’s en complicaties. Wel is het zo dat de producten die je bij Amavi-pmu.com vindt voorzien zijn van de beste kwaliteit en de hoogste zorg!