Crool
Mode en Kleding

Havaianas: ook voor kinderen!

Als het weer opnieuw goed wordt, staan de kinderen in het huishouden te trappelen om buiten te rennen en te spelen in de parken, op het strand of bij het zwembad met hun vriendjes en vriendinnetjes.

Zorg ervoor dat hun kleine voetjes comfortabel en koel zijn in een goed paar teenslippers van rubber van Havaianas voor meisjes, jongens en peuters. Havaianas teenslippers voor kinderen zijn van topkwaliteit en zijn gemaakt om ervoor te zorgen dat hun voeten niet lijden en dat ze leuke ontwerpen hebben waar ze dol op zullen zijn.

Er zijn kindermodellen die er net zo uitzien als de strandslippers van de volwassenen, met veel kleur, van blauw tot roze, en prints van hun favoriete Disney tekenfilmfiguren. Het Braziliaanse merk is de peuters niet vergeten: voor hen hebben ze teenslippers voor meisjes en jongens gemaakt met een rugbandje rond de hiel om de voet beter vast te zetten, zodat uw kind met meer zelfvertrouwen en stabiliteit kan lopen.

Van baby’s tot grotere kinderen, u weet dat u zich met een paar Havaianas-slippers voor kinderen ontspannen zult voelen in de wetenschap dat ze het beste schoeisel dragen en dat ze er zoveel van houden dat ze ze ze nooit meer willen uittrekken.

Bent u ook op zoek naar een prachtig paar Havaianas kids? Kijk dan eens online in de webwinkel van The Little Green Bags en vind de leukste Havaianas voor kinderen tegen de beste prijzen!