Crool
Image default
Mode en Kleding

Hoe draag je ponchos?

Ponchos zijn ideaal als de zomer aanbreekt en je het liefst even geen veel te strakke kleding wilt dragen. Als het plakkerig weer is wil je het liefst losse en comfortabele kleding dragen. Ponchos kunne perfect ervoor zorgen dat je koel bent in de zomer of juist lekker warm in de winter. De ponchos komen zijn een Mexicaanse uitvinding die vaak traditioneel gedragen worden in Mexico. Ponchos komen in verschillende maten, kleuren en voor verschillende seizoenen. In deze blog vertellen we je wat meer over Ponchos en over Ecuafina. Als je geïnteresseerd bent kan je snel hieronder verder lezen!

Strand ponchos

Je kan voor verschillende redenen ponchos gebruiken het kan gebruikt worden om je warm te houden, maar ook om je koel te houden. Strand ponchos kunnen dienen voor twee duidelijke redenen de eerste is privacy. Als je je bekeken voelt kan je gebruik maken van een strandponcho om meer privacy te hebben. Een strandponcho kan ook gebruikt worden als een handdoek. Door de losse en oversized model van de poncho heb je meer dan genoeg privacy. Door het dikke en absorberende materiaal van de strand ponchos kan die ook perfect dienen als een handdoek. Hierdoor heeft een strand poncho een veelzijdige functie.

Ecuafina ponchos

Ecuafina is een luxe poncho webwinkel die ponchos uit Ecuador importeren en op de Nederlandse markt verkopen. Deze luxe en warme ponchos komen in een rechtstreeks uit Mexico en zijn gemaakt van een mix van alpaca en katoen blend. Het alpacawol zorgt ervoor dat warmte vastgehouden wordt en deze ponchos komen in verschillende kleuren en maten. Er is zelfs een grote variatie in de patronen die op de ponchos staan. Deze ponchos worden door de lokale bevolking in Ecuador gemaakt en hebben een zeer hoog draagcomfort. Ecuafina is een webshop die samenwerkt met mensen uit Ecuador en zorgt ervoor dat zij een eerlijke en goede vergoeding krijgen.

Ponchos wassen

Ponchos kan je eenvoudig wassen en aarzel ook niet om die te wassen. Als het nodig is moet het gebeuren, echter moet je ze niet te vaak en te warm wassen. Als je dat doet zal de kwaliteit van deze ponchos snel achteruit gaan en de wol kan uit lopen. Pas op en kijk hoe je ze kan wassen.

https://www.ecuafina.nl/nl/ponchos/