Crool
Image default
Mode en Kleding

Naar het strand, wat zijn de dingen die je echt niet moet vergeten

Naar het strand, wat zijn de dingen die je echt niet moet vergeten

Een geslaagd dagje strand begint met een goede voorbereiding. Daarom is het verstandig om vooraf een lijstje te maken met dingen die je mee wilt nemen. Er is niets zo vervelend om er heerlijk op het strand liggend achter te komen dat je iets belangrijks vergeten bent.

Er zijn een aantal belangrijke dingen die je zeker niet moet vergeten wanneer je een dagje naar het strand gaat. Misschien denk je er in eerste instantie niet aan, maar het is verstandig om een aantal pasjes mee te nemen.

Denk aan je ID-kaart, rijbewijs, bankpas en je lidmaatschap van de ANWB. Je hoopt natuurlijk niet dat je pech krijgt onderweg maar het kan je zomaar overkomen. Je pasjes hou je overzichtelijk bij elkaar in een pasjeshouder dames.

Nog iets wat je zeker niet moet vergeten is goede zonbescherming. Voor je het weet verbrand je door de felle zon. Door jezelf regelmatig in te smeren voorkom je dat je na het dagje strand helemaal rood gekleurd bent.

Veel of weinig meenemen?

Waar de een graag zo weinig mogelijk meeneemt naar het strand, gaat een ander liever bepakt en bezakt van huis. Een ding is zeker, wanneer je naar het strand gaat is het handig om gebruik te maken van een grote strandtas. Daar past alles in!

Een zonnebril is ook handig wanneer je naar het strand gaat. Behalve je ogen goed beschermen is een zonnebril ook ideaal om lekker om je heen te kunnen kijken zonder dat dit iemand opvalt. Vergeet ook zeker niet om een grote handdoek of strandlaken mee te nemen!

Wil je zelf eten en drinken meenemen naar het strand, zorg er dan voor dat je dit koel kunt houden. Het is altijd verstandig om een flesje water mee te nemen. Mocht je dorst krijgen dan hoef je niet meteen op zoek naar een strandpaviljoen!

Ga je met kinderen naar het strand, vergeet dan niet om wat speelgoed mee te nemen. Een opblaasboot of luchtbed kan ook erg leuk zijn maar let goed op dat ze er niet te ver mee het water op gaan. De stroming in zee kan gevaarlijk zijn.

Ga je een dagje naar het strand dan kan je beter je mooie charm tas thuislaten. Het is toch zonde als deze aan het einde van de dag helemaal onder het zand zit?