Crool
Image default
Mode en Kleding

Snelle tips voor het matchen van de beste kinder rompers

Als je kinderen hebt, weet je dat ze zo snel groeien dat het moeilijk is om ze bij te houden! Op een gegeven moment kijken alle ouders terug naar hun kind en vragen zich af of ze die outfit nog een keer hadden kunnen dragen. Om je te helpen dit onvermijdelijke lot te vermijden, bekijk deze snelle tips voor het matchen van de beste kinder rompers voor je kleintje vandaag nog!

Het kleurenwiel

Wanneer je op zoek bent naar leuke outfits voor je kleintjes, zul je vaak merken dat kledingbedrijven binnen een bepaald kleurenpalet werken.

Items

Dit is om klanten te helpen coördinerende items snel en gemakkelijk te vinden. Bij het kiezen van babykleding is het belangrijk om rekening te houden met welke kleuren je kind het beste zullen staan; als ze een jongen zijn.

Huidskleuren

Kunnen bepaalde kleuren hun ogen en huidskleur accentueren, terwijl bepaalde tinten groen meer flatterend kunnen zijn voor meisjes.

Krijg een patroon

Als je wilt dat de onesie van je kind er goed uitziet, begin dan met een patroon.

Kleuren

De meeste patronen zijn eenvoudig en gemakkelijk te volgen, maar bevatten ook instructies over hoe u kleuren het beste kunt matchen.

Onesies

Onesies bestaan ​​uit slechts een paar stukken, dus het is een eenvoudig proces om wijzigingen aan te brengen als er iets misgaat.

Speel met contrasten

Hoewel je meestal weg kunt komen met bijpassende kleuren (zoals we allemaal graag doen), zijn rompertjes die met elkaar contrasteren een geweldige manier om een ​​extra element van plezier toe te voegen en persoonlijkheid te creëren in de kleding van je kind.

Complementaire

Of je nu kleuren kiest die tegenovergesteld zijn op een kleurenwiel of complementaire kleuren kiest, zoals oranje en groen, je zult altijd in staat zijn om je baby te laten opvallen. Of ze nu willen of niet. Dat is gewoon hoe baby’s werken.

Onesie meisje

Het kiezen van een onesie meisje kan lastig zijn – en het lijkt misschien alsof je maar twee keuzes hebt: felroze of pastelpaars. Maar met zoveel keus is het mogelijk om een onesie meisje uit te kiezen want, het maakt het gemakkelijker dan je denkt om er een te vinden die past bij de individuele stijl van je kind.

Stijlvol

Meisjes willen er stijlvol en mooi uitzien, wat betekent dat ze ook comfortabele en goed passende rompertjes wil. Hier zijn enkele suggesties die met beide rekening houden.

Patronen of vaste stoffen?

Er zijn meer opties voor baby-onesie dan ooit tevoren.

Dierenprints

Van klassieke strepen tot dierenprints, je baby kan ze allemaal dragen. Als je je kleintje wilt matchen met een schattige outfit, kies dan geen onesie met patroon die te veel kleuren of patronen bevat.

Eenvoudige outfits

Dit maakt het matchen van eenvoudige outfits uitdagend en onmogelijk. Blijf bij effen rompers in zachte neutrale tinten zoals wit, lichtblauw, roze en geel. Bron: https://www.stylonic.nl