Crool

Camera’s op uw voertuigen

Voor de veiligheid op grote voertuigen is de achteruitrijcamera set een grote aanwinst gebleken. In veel sectoren maken ze al gebruik van camera’s op grotere voertuigen of voertuigen met aanhangers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: caravanbedrijven, machinebouwers, carrosseriebouwers en wagenparkbeheerders. Al deze takken produceren voertuigen waar je nou eenmaal slechter zicht hebt in voertuigen wat natuurlijk de veiligheid minder maakt. Hier biedt de achteruitrijcamera een goede oplossing.

 

Je kunt voor elk type voertuig wel een goede camera vinden. Natuurlijk wil jij graag de beste achteruitrijcamera met aangepaste systemen en toepassingen. De standaard set bestaat uit een een camera die je aan de achterkant van het voertuig dient te monteren en een lcd scherm die je plaatst op een plek waar je hem als bestuurder goed kunt zien. Denk hierbij aan het dashboard. De verbinding tussen camera en scherm kan draadloos of bedraad, dat is maar net wat je persoonlijke voorkeur heeft.

 

Dit zijn enkele toepassingen waar je de achteruitrijcamera sets voor kunt gebruiken:

 

  • Agrarische bedrijven kunnen met de set hun landbouwvoertuigen uitrusten, denk hierbij aan zaaiers, rooiers en tractors. Deze camera’s zijn ook aangepast, ze zijn verwarmd en bestand tegen schokken. Zo werkt de camera goed onder zwaardere omstandigheden.

  • Voertuigen zoals ambulances en brandweerwagens vereisen natuurlijk een optimale staat aangezien elke seconde telt in deze sector. De camera kan voor een beter veiligheid zorgen omdat de voertuigen zich vaak door druk verkeer moeten bewegen op hoge snelheid.

  • De voertuigen van defensie worden vaak ook uitgerust met camera’s tegenwoordig. De voertuigen opereren vaak in zware omstandigheden waardoor een camera dus goed van pas kan komen op het voertuig.

  • Ook in de scheepvaart gebruiken ze dergelijke camerasystemen. Een extra oog kan natuurlijk nooit kwaad op het water. Zeker niet op grote schepen.

 

Het blijkt maar weer hoeveel een camera kan uitmaken op het gebied van veiligheid. We raden daarom iedereen aan om een camera op hun voertuig te overwegen.

 

https://www.vanzwitserland.nl/