Crool
Vervoer en transport

Touringcar huren in Ede

Ik ben op zoek naar een touringcar. Veel mensen denken waarschijnlijk waarom wil je zo`n touringcar huren? Maar ik ben trainer van een jeugdelftal op een voetbalclub. Het zit zo dat we met de selectie en met de begeleiders mee gaan doen aan een buitenlands toernooi en dan is het wel makkelijk als we een touringcar ergens kunnen huren zodat alle spullen mee kunnen. Er moeten namelijk ook veel spullen mee aangezien we een lang weekend gaan. Het toernooi dat we gaan spelen vindt plaats in München, Duitsland dus het is nog een eindje rijden ook. We zijn dus op zoek naar een touringcar en het liefst niet te duur maar wel eentje die er verzorgd uit ziet.

Op zoek naar de juiste Touringcar

Ik speurde dus het internet af om te zoeken want we moesten een touringcar huren. Ik begon te googelen en ik voerde touringcar huren in bij de zoekmachine. Ik hoefde niet bang te zijn want er waren genoeg bedrijven die touringcars aanbieden op het internet. Ik zocht en ik zocht maar er was steeds wel iets waardoor ik dacht nou dit is toch niet de juiste. Toen kwam ik op een website die er goed overzichtelijk uit zag.

Noot busverhuur

Ik was dus op de goede site beland want deze site zag er mooi uit en de touringcars die ze verhuurde zagen er ook mooi en verzorgd uit. Ik zocht contact met Noot Personenvervoer en werd vriendelijk te woord gestaan. Ik maakte een afspraak om even langs te komen en de touringcar in het echt te zien. Tijdens de afspraak ging alles vlekkeloos en de touringcar zag er uitstekend uit. Het was gelukt, we hadden een touringcar en het is prima bevallen. Iedereen was tevreden en het toernooi was zeer geslaagd. Ik ben erg blij dat ik voor Noot gekozen heb en ga dit in de toekomst vaker regelen bij hun.