Crool
Image default
Woning en Tuin

Betaalbare raambekleding om je ramen te isoleren

Als je dacht dat je voor isolerende raambekleding stijl moest opofferen, denk dan nog maar eens goed na. Innovatieve energiezuinige raambekleding biedt een effectieve isolatie, die je woning een betere bescherming biedt tegen warmteverlies in de winter en warmtewinst in de zomer. Onderzoek toont aan dat tot 50% van de verwarmings- en koelingsenergie van een woning via de ramen verloren kan gaan. Dus in plaats van je verwarming of airconditioning hoger te zetten om oncomfortabele temperaturen in huis te vermijden, kun je ook kiezen voor goede isolerende raambekleding die bijdraagt aan de energierekening.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn er in een waaier van decoratieve kleuren en de honingraatvormige zakken of ‘cellen’ houden lucht tegen om te ontsnappen of je huis binnen te dringen en zo de totale energie-efficiëntie van een kamer te verbeteren. Plisségordijnen met een honingraat plooi bieden een moderne aanblik met uitstekende isolatie-eigenschappen. Met een ruime keuze aan stof soorten, van transparant tot verduisterend pas je de hoeveelheid natuurlijk licht die je huis binnenkomt aan. Kies uit een ruime selectie van de nieuwste stoffen en kleuren om ze perfect bij je woninginrichting te laten passen. Plisségordijnen hebben extra zachte, honingraatstructuren die helpen om huizen warm te houden in de winter en koel in de zomer, en zo op energiekosten te besparen.

Gordijnen

Als we aan betaalbare raambekleding voor isolatie denken, komen gordijnen als eerste in ons op! Gordijnen over jaloezieën, rolgordijnen of luiken monteren voegt extra energiebesparende isolatie toe die perfect is voor elk huis. Of je nu een lichte, flirterige stemming wilt oproepen of de isolatie van een kamer wilt verbeteren, isolerende gordijnen bieden een verbluffende hoeveelheid mogelijkheden om aan je unieke behoeften te voldoen. Je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan betoverende kleuren, stoffen en texturen die een kamer of je hele huis meteen een andere uitstraling geven. Door ze te combineren met lichtdoorlatende of verduisterende voeringen kun je ook de lichtspleet regelen en de isolatie beter vasthouden.

Vouwgordijnen

Hoewel ze bekend staan als een elegante, stijlvolle raambekleding, kunnen vouwgordijnen gemaakt worden in allerlei stoffen en materialen die met hun indrukwekkende isolerende eigenschappen helpen de binnentemperatuur te bewaren. Een grote verscheidenheid aan stijlen zijn verkrijgbaar, en omdat onze stoffen extra isolatie bieden, zul je waarschijnlijk ook je energierekeningen zien dalen. Stoffen vouwgordijnen bieden meer energie-efficiëntie door warme lucht binnen te houden in de wintermaanden en koelere lucht in de zomer. Kies uit elegante stoffen in een grote variëteit van strepen, zijde, patronen en jacquards, waaronder verschillende die helpen om de kamer beter te verduisteren en het licht beter te filteren.

Hardhouten luiken

Luiken van hardhout gebruiken een isolerend ontwerp dat helpt om binnenruimtes koeler te maken in de zomer en warmer in de winter, zodat je kamer op een ideale temperatuur blijft. Houten luiken zijn de klassieke, tijdloze raambekleding voor elke stijl woning. Ze verrijken en verheffen zowat elke kamer met een indrukwekkende reeks beitsen en effen kleuren, en laten je het natuurlijke licht regelen in voortreffelijke stijl. En hun natuurlijke isolerende eigenschappen helpen ook je energiekosten te verlagen – win, win! Houten luiken kunnen ook aangepast worden aan elke unieke raamvorm, van gewelfde tot ronde stijlen, en zijn een perfecte raambekleding voor openslaande deuren. Luiken zijn gemakkelijk te bedienen en ontworpen zonder koorden, waardoor ze een veilige optie zijn voor huizen met kinderen en huisdieren. Voor extra gemak kunnen ze zelfs gemotoriseerd worden!

Raamfolie

Voor een goedkope oplossing om privacy te creëren en ongewenste inkijk te belemmeren is onze innovatieve decoratieve folie en raamfolie de perfecte oplossing. Van genieten van het uitzicht terwijl je de meubels in je kamer beschermt tegen de felle UV stralen van de zon, tot het toevoegen van een aantrekkelijk design element- het is er voor je in stijl.

https://www.raamdecoratie.com