Crool
Image default
Woning en Tuin

Wat zijn de voordelen van een prefab tuinhuis?

Een prefab tuinhuis wordt de laatste jaren steeds populairder. Een betonnen prefab tuinhuis is een tuinhuis waarvan de constructie deels vooraf gefabriceerd wordt.

Wil je graag het woongenot in de tuin vergroten met een tuinhuis? Of wil je graag een extra opbergruimte in de tuin? Kies dan voor een prefab betonnen tuinhuis. Een prefab tuinhuis kan natuurlijk voor verschillende doelen dienen. Zo kan je kiezen voor een eigen wellness-ruimte met een sauna en/of jacuzzi of een extra hobby- en/of kantoorruimte. Maar wat zijn precies de voordelen van een prefab betonnen tuinhuis?

  1. Constante kwaliteit Doordat het tuinhuis is gemaakt van betonnen casco, profiteer je van constante kwaliteit.
  2. Eeuwige levensduur Door het gekozen materiaal heeft een betonnen prefab tuinhuis een eeuwige levensduur. Zo ben je ervan verzekerd dat je lang kan genieten van je prefab tuinhuis.
  3. Korte bouwperiode Omdat de wanden volledig op maat worden gemaakt is er een zeer korte bouwperiode nodig. De losse delen hoeven op locatie alleen nog maar in elkaar gezet worden en dan staat het tuinhuis al. Het ligt er natuurlijk wel aan voor welke afwerking er gekozen wordt.
  4. Volledig naar wens Een prefab tuinhuis kan volledig naar wens gemaakt worden. Zo kan je het materiaal uitkiezen, de afwerking, soort deur of ramen en nog veel meer.

 

https://www.abs-bouwsystemen.nl/constructies/prefab-tuinhuis/