Crool
Woning en Tuin

Hovenier in Hengelo voor tuinaanleg nodig?

Op zoek naar een hovenier uit Hengelo? Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres! Bent u inmiddels ook wel een beetje uitgekeken op uw tuin en wilt u graag een nieuwe tuin laten aanleggen inclusief ontwerp? Dan zit u bij deze hovenier uit Hengelo op het goede spoor. Wij zijn een allround hoveniersbedrijf uit Hengelo en verrichten alle diensten die ook maar iets te maken hebben met de werkzaamheden van een hovenier. Of het nu gaat om tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinontwerp, als hovenier uit Hengelo kunnen wij dit allemaal voor u doen.

Hoveniersbedrijf in Hengelo nodig?

Wij onderscheiden ons als hovenier uit Hengelo van andere bedrijven door out of the box te denken en ontwerpen te realiseren zoals u dat nog nooit eerder heeft gezien. Al onze ontwerpen worden uitgevoerd door deskundige en professionele hoveniers die bij ons in dienst zijn. Wij vinden het prettig om veel persoonlijk contact met de klant te hebben, zodat we goed met elkaar kunnen overleggen wat er wel en niet mogelijk is. Wij zorgen ervoor dat uw contactpersoon ook tevens degene is die de werkzaamheden in uw tuin uit zal voeren, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Wij zijn een erkende hovenier uit Hengelo die alle werkzaamheden in uw tuin kunnen waarnemen. Wij vinden het belangrijk om servicegericht, professioneel en betrokken te werk te gaan om zo al onze klanten tevreden te stellen. U kunt voor de volgende zaken bij deze hovenier uit Hengelo terecht.

–        Het laten aanleggen van een compleet nieuwe tuin door een hovenier uit Hengelo. Bent u uitgekeken op uw huidige tuin of wilt u eens een keer heel wat anders? Misschien heeft u wel een stuk grond over waarvan u niet goed weet wat u er mee kunt doen. Dan helpen wij u graag uit de brand en verzorgen wij de complete aanleg van de tuin voor u. Wij begeleiden u in het proces en denken graag met u mee om tot het juiste ontwerp te komen.

–        Vindt u tuinieren wel leuk om te doen, maar besteed u deze tijd liever aan andere dingen? Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom kunnen wij al het tuinonderhoud voor u verzorgen. Uw tuin is bij ons in goede handen en we zorgen met uitstekend gereedschap dat uw tuin er altijd goed bijligt!

Wilt u meer weten over hovenier Hengelo of wilt u meer informatie? Bezoek onze website Cattiertuinen.nl of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.