Crool
Woning en Tuin

Let op de volgende zaken bij aanschaf van uw loungeset

Zijn jou loungeset na jarenlange trouwe dienst aan het einde van hun levensduur? Dan is het tijd om nieuwe loungeset aan te schaffen. Maar welke tuinmeubelen wil jij aanschaffen? De trends volgen elkaar in rap tempo op en misschien wil je wel eens een nieuw soort materiaal proberen?

Het spreekt voor zich dat kwaliteit het belangrijkste punt is om op te letten. Vooral als je van plan bent om je loungeset jarenlang te gebruiken hangt alles af van kwaliteit. De kwaliteit van loungeset wordt voor het grootste deel bepaald door het gebruikte materiaal. Standaard kunststof loungeset gaan enkele jaren mee, maar kunnen naar verloop van tijd poreus worden.Er is dan het risico dat het kunststof gaat scheuren. Wicker is momenteel de trend en wordt veel gebruikt bij luxe loungesets. Het zijn kunststof draden die om een aluminium frame zijn gevlochten en hebben een natuurlijke look als van rotan. Het voordeel van wicker is dat het zeer duurzaam materiaal is, waardoor je je loungeset het gehele jaar buiten kunt laten staan. Heb je een moderne en minimalistische tuin? Aluminium loungeset passen hier naadloos bij, het materiaal is licht en onderhoudsvrij. Robuuste houten loungeset zijn ook een trend. Wat dacht je bijvoorbeeld van loungeset van pallethout of steigerhout? Wil je loungeset van duurzaam hout, kies dan voor teakhout. Dit hout beschermd zichzelf doordat er veel olie in het hout zit. 

Het design speelt uiteraard ook een belangrijke rol. Niet voor niets zijn loungesets tegenwoordig zo populair. Deze sets zien er stijlvol en luxe uit en zijn een aanwinst voor je tuin. Betreffende het design heb je veel keuze.

Heb je een romantische tuin, dan zal een romantische gietijzeren bank hier schitterend staan. Natuurlijk moeten loungeset ook comfortabel zitten. Het is daarom ook dat de klassieke kunststof verstelbare stoelen populair blijven. Deze stoelen doen het in vrijwel elke tuin goed, zijn van goede kwaliteit en zeer goed geprijsd.

https://www.suns-tuinmeubelen.nl