Crool
Woning en Tuin

Een badwand met montage

Vaak denkt men dat je vast zit aan een douchegordijn omdat je een bad in de badkamer wilt waarin je ook moet douchen? Niets is minder waar, met een standaard badwand ontstaan er veel verschillende mogelijkheden om in combinatie met een ligbad een perfecte doucheruimte te creëren die er ook nog fraai uit ziet. Op deze wijze wordt de functie van een reguliere douchecabine, met voldoende bewegingsruimte om aangenaam te kunnen douchen, waargenomen door de badwand die zorgt dat u een andere optie heeft dan enkel het douchegordijn. Een dergelijke badwand monteren is ook nog heel gemakkelijk om achteraf te doen, zeker in combinatie met de installatiemogelijkheden die Sani-bouw u biedt bij iedere aankoop uit de webwinkel. Het monteren in heel Nederland door de montage- en klusbedrijven die deelnemen aan de Sani-bouw formule.  

De verschillende badwanden

Een mooi bad is het hart van de badkamer en mag zeker gezien worden als pronkstuk in het interieur. Door ervoor te zorgen dat de te monteren badwand overeenkomt met de stijl en inrichting van de badruimte, accentueert u zelfs de functie van het bad. Niet alleen om ontspannen in te liggen maar zeker ook om in te douchen met net zoveel ontspanning. Bijpassend qua stijl is in vrijwel alle gevallen mogelijk, van een uitvoering in messing of met klassiek decorglas tot aan een strak model met erg fijne en dunnen lijnen. Een van de huidige trends in het badkamerontwerp is de badwand zonder een profiel of omlijsting, enkel een glazen element dat weg te klappen is om de ruimte ook optisch vrij te houden. Flexibel, elegant en strak, zonder profiel kan de badwand een aanvulling zijn op elke stijl of u nu een meer modern design of een eenvoudige, klassieke uitstraling wilt bereiken. Ook de meervoudige badklapwand die uit twee of drie elementen bestaat is een mogelijkheid. Hiermee kan een groter gedeelte van het bad worden afgezet waardoor de doucheruimte toeneemt en er vrijwel zeker geen spatwater meer in de badruimte terecht komt. Tevens is deze dicht te ‘vouwen’ tot een cabine die ook over het bad af te sluiten is.

Het monteren van glazen schuifwanden

Op zoek naar een optie voor uw bad zonder dat u met een klapwand te maken heeft? Denk dan eens aan een douchewand met schuifdeuren die op de badrand wordt geplaatst.  Dit kan ook over de volledige lengte of omvang van het ligbad zijn waardoor er als het ware zelfs een volledig gesloten douchecabine op het bad kan ontstaan. Deze praktische ruimtewinnaar is net zo modern en stijlvol, en kan worden aangepast aan elke ruimte. Ook hiermee zijn dus voldoendepluspunten aan het badkamerinterieur toe te voegen. U zult merken dat het glas zelf eenvoudig te reinigen en te onderhouden is, zeker als u kiest voor badwanden die voorzien zijn van zogenaamde beschermlaag die het water laat parelen en voorkomt dat vuil aan het oppervlakte hecht. Het geharde veiligheidsglas kan nog worden gezandstraald of er kunnen figuren in worden geëtst, waardoor het meegeven van een persoonlijke tint ook een optie is. Uitzoeken inclusief professionele montage (indien gewenst) door Sani-bouw is een prima optie voor u om snel, prijsgunstig en met volledige garantie een badwand in uw badkamer te laten monteren.

http://www.sani-bouw.nl/badwand