Crool
Beauty en verzorging

Het behandelen van je migraine

Een behandeling migraine is toch vaak nog best wel lastig. De ene krijgt veel medicatie om het allemaal tegen te gaan, maar dit wil ook niet altijd werken. Een donkere kamer heeft ook wel vaak een positief effect. Doordat er dan geen licht bij je ogen kan komen en je voor de rest geen spieren aanspant in het hoofd wil het ook nog wel eens minder worden. Tegenwoordig is het ook mogelijk om gebruik te maken van een botox. Een botox tegen migraine is sinds korte tijd namelijk ook goed gekeurd als behandeling. Botox is dus niet alleen meer om je te lippen vergroten of je fronsrimpel te verminderen of te verwijderen.

Voor de mensen die dus last hebben van migraine kan botox een uitkomst bieden. Je gezicht wordt er dan natuurlijk ook een beetje bij strak getrokken, want dat was het oorspronkelijke effect waar botox voor gebruikt werd. Je kunt er dus 2 vliegen in een klap mee pakken, want zo kun je er jonger uit zien terwijl je hoofdpijn ook nog eens minder word.

Niet elke soort hoofdpijn kan met botox vermindert worden. Het heeft voornamelijk effect bij migraine of bij spannings hoofdpijn. Spanningshoofdpijn ontstaat meestal doordat er teveel spieren worden gebruik in het hoofd. Als je teveel spieren in je voorhoofd gebruikt dan kan dit leiden tot spanningshoofdpijn. Botox zorgt ervoor dat spieren tijdelijk verdoofd worden. Dit is dus in je voorhoofd ook het geval en je kunt er dus voor zorgen dat je hoofdpijn verminderd word en je er ook nog een wat strakker gezicht aan over houdt. Het is toch wel een ideale oplossing als het werkt. Je fronsrimpel wordt er daardoor ook niet dieper op en zo wordt het litteken, wat een fronsrimpel eigenlijk is, ook niet erger. Het heeft dus zo ze voordelen.

http://www.faceland.nl